Hvordan erstatte en lekk vannforsyningen linje i et toalett

July 6

Hvis du har sett vann flekker rundt foten av toalettet ditt, er en lekk vannforsyningen linje en mulig årsak. Denne linjen kobles kranen strekker seg fra viktigste vannlinjen tanken på toalettet. Over tid, kan korrodere og delt. Dette billig reparasjon tar mindre enn 10 minutter å fullføre, men det kan spare deg tusenvis av dollar i gulvet reparasjoner hvis du spot lekkasjen tidlig.

Instruksjoner

Slå av vannforsyningen kranen. Sett et håndkle under vannforsyningen linje å fange noe vann som lekker ut av linjen når du fjerner den.

•Start koblingen kobler vannforsyningen linje til kranen med klokken for å fjerne den. Det kan hende du kan fjerne koblingen med fingrene. Hvis ikke, bruk en skiftenøkkel.

•Fjern plastkoplingen fra undersiden av toalett tank, vri det mot klokken. På de fleste modeller forbinder vannforsyningen linje på venstre side av tanken.

•Measure diameteren på koblingen i hver ende, bruke et målebånd. Forsyningslinjer kommer i forskjellige kopling størrelser, for eksempel 3/8 tommer, 1/2 tommers og 7/8 tommer. Koplingene er heller ikke alltid samme størrelse i hver ende.

•Kople nye supply linjen til toalett tank, stramme det med fingrene. Gi koblingen en ekstra 1/4 slå med en skiftenøkkel å sørge for at det er stramt. Gjenta dette trinnet med den andre enden av supply linjen, koble den til vann tappekran.

•Vri på kranen og la toalett tank fyll. Inspisere nye vannforsyningen linje for lekkasje.

Tips og advarsler

  • Velg en vannforsyning linje med flettet stål. Det kan koste $2 eller $3 flere, men det vil overleve billigere typer vann.