Hvordan erstatte en lås sylinder

January 7

Hvordan erstatte en lås sylinder

Hvis du har mistet nøklene og må endre låser på hjemmet ditt, kan du vurdere å erstatte bare lås sylinderen i stedet for hele samlingen. Sylinderen er delen av låsen som inneholder nøkkelhullet og kombinasjonen av pinner som låse døra. Kjøpe en erstatning sylinder som er kompatibel med typen lås du har. Nøyaktig konfigurasjonen av sylindere varierer fra produsenten.

Instruksjoner

•Unlock døren med nøkkelen. Med nøkkelen i hullet, stikk enden av ledningen verktøyet i hullet på siden av knotten. Trykk ned på verktøyet å slippe utklippet innenfor knotten. Dørhåndtak og sylinder bør nå skli av i din hånd.

•Fjern nøkkelen og trykk på nøkkelhullet å dislodge sylinderen fra knotten. Fjerne festeringen ved å lirke det av sylinderen med verktøyet retainer ring.

•Sett nøkkelen i lås igjen. Slå nøkkelen til side. Trykk på nøkkelhullet med plug tilhenger til sylinder pluggen kommer ut den andre siden. Hold pinnene og fjærer faller ut ved å trykke tilhenger tett mot pluggen, mens du arbeider.

•Skyv nye sylinderen koble til låsen. Koble festeringen og skyv sylinderen inn i dørhåndtak til nøkkelhullet er flush med forsiden av knotten. Plasser knotten på døren og trykk ned til beholde klippet låser på plass.