Hvordan erstatte en konkret gangvei med Stepping Stones

April 26

Hvordan erstatte en konkret gangvei med Stepping Stones

Erstatte en konkret gangvei med stepping steiner vil kreve bruk av en jackhammer og bør ta bare en uke eller to å fullføre. Når den gamle konkrete walkway er fjernet, kan barn hjelpe deg med å installere nye stepping steinen gangvei. Arbeide med landskapsarbeid prosjektet som en familie å lage en vakker gangvei for å utfylle din hage og hjem.

Instruksjoner

•Fjern den konkrete walkway. Du trenger å leie en jackhammer eller leie noen til å bruke en jackhammer rippe opp konkrete walkway og bryte opp bitene i mindre biter som du kan ta ut.

•Sett de knuste bitene av den konkrete walkway i en trillebår så du kan handlevogn dem ut av gården. Ta en slegge til biter av betong for stor til å løfte.

•Fjern små gjenværende deler av konkrete walkway måking dem opp og dumpet dem inn i trillebår. Losse hjul gravhaug på baksiden av en lastebil å avhende eller gjenbruk rusk som fyllstoff for en kommende konkret jobben.

•Level bakken ved måking fyll skitt i de lavere flekkene. Bruk en nivå for å få flekker for stepping steiner så selv som mulig.

•Still stepping steiner i gangveien en om gangen. Begynne i en ende, og angi steinene på plass i en komfortabel avstand fra hverandre for en gjennomsnittlig skrittlengde.

•Fyll gjenværende åpningene på gangveien med grus. Grus filler vil skjule eksponert skitt rundt hver stepping stein og gjør en solid, jevn overflate å gå på om stepping steiner ikke er en komfortabel avstand for fotturer.