Hvordan erstatte en Kohler Toalett Tank Lever

November 5

Hvordan erstatte en Kohler Toalett Tank Lever

Kohler toaletter bringe en spennende og nyskapende utseende til alle bad. Kohler produserer en rekke forskjellige toalett modeller, fra lav-flush til dobbelt-rødme. Men uansett teknologi, Kohler toalett tank spaker alle fungerer på samme måte: Når du trykker håndtaket på utsiden av akvariet, akvariet spaken løfter opp flapper, som gjør at vannet i akvariet å skylle gjennom toalettskålen nedenfor. Fordi disse tank spaker er utsatt for vann og fuktighet hele tiden, kan noen ganger de rust eller korrodere. I så fall må du erstatte din Kohler toalett tank spaken.

Instruksjoner

Slå av vannforsyningen ventilen for toalett. Dette er vanligvis plassert på veggen, like under toalett tank.

•Flush toalettet og la vannet renne ut. Fjern de tank og sett det til side.

•Unhook flapper kjeden fra slutten av toalett spaken. De fleste flappers har en kjede som kroker i et hull på slutten av spaken.

•Fjern toalett spaken forsamlingen. Skru den beholder mutter og vaskemaskin på innsiden av akvariet det holder spaken på plass. Bruk skiftenøkkelen hvis mutteren er sta. Skyv dem på slutten av spaken. Trekk i håndtaket forsamlingen av foran toalettet, threading samlingen lever gjennom håndtak hullet.

•Sett spaken av et nytt håndtak i håndtaket hullet til håndtaket er flush med foran tanken. Skyv den nye inneholder mutter og vasket opp spaken armen og tråd det på baksiden av i håndtaket forsamlingen å holde det på plass.

•Reattach flapper kjeden.

•Vri vannforsyningen tilbake på og la toalett tank å fylle. Trykk i håndtaket forsamlingen og kontroller at toalettet tømmer riktig. Justere flapper kjeden, om nødvendig for riktig spyling. Erstatte Tanklokket.

Tips og advarsler

  • Det finnes ulike spaken samlinger for ulike Kohler modeller. Kontroller at utskifting du kjøper samsvarer med spesifikke modellen. Du kan finne dette på webområdet Kohler eller i brukerhåndboken.