Hvordan erstatte en kjøkken tappekran Cartridge

January 25

Kjøkkenarmaturer kommer i mange stiler og typer. Det er roterende ball, disk og kassett kraner. Når kjøkkenkran begynner å slites ut eller blir skadet, trenger du ikke å kalle en profesjonell rørlegger. Du kan lære å erstatte et kjøkken tappekran cartridge i noen få enkle trinn

Instruksjoner

Slå av alt vannet til kranen. Se under vasken nærmeste bakveggen for to vann cut-off kontroller. En er for varmt vann, og den andre er for kaldt vann. Kontroller at begge er fullstendig hånd-strammet i av-stilling.

•Fjern eksisterende kjøkkenet tappekran maskinvare ved hjelp av tang og et par kanal låse tang. Plass et stykke tøy rundt kampen ved Tanga å hindre skade på enheten og unngå riper i slutten. Forsiktig lirke ut kassetten.

•Ta alle kjøkken tappekran cartridge deler til en maskinvare- eller hjemme forbedring butikken. Finne nøyaktige reservedeler for kjøkkenkran. Ta kontakt med en medarbeider butikken for å få hjelp.

•Assemble alle eksisterende maskinvaren tilbake på plass. Bruke inkludert plast skiftenøkkel lokket over den nye patronen forsiktig vri den på plass i henhold til nye kjøkken tappekran cartridge montering instruksjonene.

•Return vann kjøkkenvasken kraner ved å slå vann flyt kontrollene knotter under vasken tilbake til deres åpen posisjon.

Tips og advarsler

  • Plass en bøtte under vasken for å fange noe lekker vann eller gjenværende fuktighet når arbeider på kranen.
  • Bruke et digitalt kamera å ta bilder av hvert trinn og se bildene i omvendt rekkefølge når remontere enheten.