Hvordan erstatte en innfelt Medisinskap

September 26

Hvordan erstatte en innfelt Medisinskap

Innfelt medisin skap sitte i et hull i gips over vasken. De er festet til en tre ramme med skruer. Erstatte en innfelte skap er enkelt fordi hullet i gips og støtte rammeverket er allerede på plass. Du trenger bare å lirke ut gamle kabinettet og skru det ny ettall på plass. En ny innfelte Medisinskap er en måte å oppdatere utseendet på badet.

Instruksjoner

•Åpne medisin skap døren og fjerne alt innholdet. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene på innsiden av kabinettet, som holder det til rammen.

•Slip en snuse bar mellom veggen og medisinen kabinett og trykk forsiktig på linjen. Skyv akkurat nok til å løsne regjeringen, men ikke nok til å skade gips. Gjør dette på alle fire sidene av kabinettet til det er løs nok til at du kan trekke det ut.

•Trekk ut noen kryssfiner shams som brukes for å stabilisere gamle kabinettet. Hvis de var limt ned, lirke dem ut med snuse bar. La tre blokkering og rammen på plass.

•Measure høyden på åpningen, og bredden. Måle plassen fra gips til indre veggen. Dette vil være den maksimale dybden av din nye innfelte medisinskapet. Kjøpe en innfelt Medisinskap som samsvarer med målene.

•Fjern skap døren fra resten av kabinettet. Skyv skapet i hullet slik at rammen sitter flush mot gips. Bruk en elektrisk drill å bore gips skruer gjennom hullene på innsiden av skapet og inn i rammen.

•Apply en tynn perle av caulk rundt utsiden av kabinettet, hvis det er noen hull mellom rammen og gips. La fuger tørr etter anvisningen på pakken. Koble skap døren.