Hvordan erstatte en innfelt Light Fixture beholderen

May 3

Innfelte lysarmaturer er installert i taket i et hjem. Ofte referert til som canister eller kan lysene, er de plassert mot bjelkene av taket. Et skadet eller virkningsløs canister lys kan presentere en elektrisk fare. I det minste, vil det virke mot din belysning ordninger. Med noen få enkle verktøy, kan du erstatte en defekt canister light fixture.

Instruksjoner

Slå av strømmen til kretsen fôring lyset på hjemmet strømbryter panel. Være ikke fornøyd med bare slå av kretsen på bryteren vegg - risikoen for utilsiktet støt er for stor.

•Trekk av trim ringen nederst canister lyset. Du må kanskje lirke den av med en flat skrutrekker. Fjern pære fra den canister lys innslag.

•Løsne og fjerne skruene på innsiden vertikale side av lampen. Dette holde lyset mot taket bjelke. Senk lys ned fra taket til deg ledningene.

•Løsne og fjerne wire nøtter koble hjem ledningene canister lys. Posten som kabler er koblet til lys. Det kan være mer enn ett sett av ledninger hvis canister lyset er ett av flere på samme krets. Du må kanskje notater å vite hvordan å koble ledningene.

•Match ledninger av nye beholderen lys til hjem ledningene. Plass wire nøtter over endene av ledningene. Tvinn trådene til de er tett bundet sammen.

•La den nye beholderen i åpningen i taket. Skyv gjennom monteringshullene på innsiden av beholderen, og stramme seg til taket bjelke.

•Plasser en pære i lyset lampen. Fest trim ringen på undersiden av beholderen, og deretter slå på strømmen.