Hvordan erstatte en Honeywell runde termostat

March 21

Mest anerkjent og pålitelig termostaten på markedet er kanskje tan-farget, runde Honeywell termostat. En enkel ekstern og to små svitsjer er normen for denne tiår gamle temperatur-kontrolleren. Ved å følge et grunnleggende sett av prosedyrer, kan termostaten bli erstattet i løpet av noen minutter.

Instruksjoner

•Unpack nye termostaten, og kontroller tilstanden, leter etter noen skade. Sørg for at alle deler er inkludert i pakken. Det bør være en pakkseddel som identifiserer alle nye deler.

Slå av elektriske strømmen til ovn enheten, deretter bruke spor skrutrekkeren å forsiktig lirke den ytre ringen av termostaten. Fjern kontrollenheten fra veggen base monteringsplaten ved å skru ut de to skruene. Nå skal du kunne se termostaten ledninger og mellom de to festeskruene som holder grunnenheten til veggen.

•Bruk teip og å identifisere ledninger og hvor de er tilkoblet på baseenheten. Rive et kort stykke tape fra rullen og fest den til slutten av ledningen som du fjerne den fra terminal skruen. Merke den tilsvarende bokstaven på båndet med pennen.

•Fjern gamle monteringsplaten fra veggen. Installere nye base monteringsplaten med nye skruene i termostat pakken. Du vil se to nivå linjer på basen, én loddrett og én vannrett. Bruk små nivået for riktig justering av bunnplate og sikre den til veggen. Husk å mate kontroll ledningene gjennom store hullet merket "Kabel."

•Terminate kontroll ledninger til termostaten per legitimasjonen merkelapper du gjorde tidligere. Installere nye kontrollenheten og ytre dekselet ringen. Slå på strømmen, og test termostaten ved å plassere enheten i automatisk varme eller kul modus. At enheten kan fungere for noen minutter å fullt teste hvordan-og-på termostaten.

Tips og advarsler

  • Eldre Honeywell runde enhet Termostater inneholder ampuller med kvikksølv til bytte drift. Husk å sjekke med lokale bestemmelser for forsvarlig avhending av termostaten.