Hvordan erstatte en hjem AC enhet kontaktor

August 26

Kontaktor i hjem AC enhet, også kjent som kontakt bryteren, signaler kompressoren slå på og av under drift. Contactors kan slites ut over tid, og avslutte gjør jobben sin, slik at du uten air condition. Selv om det kan høres vanskelig, erstatte en hjem AC-kontaktor er en relativt enkel prosess, og du kan spare deg mye penger gjør det selv istedenfor å vente på en HVAC kontraktør.

Instruksjoner

•Start av strømforsyning til AC enhet der kontaktor er montert. Dette kan gjøres enten med viktigste strømbryteren eller på en subpanel montert utenfor av condensor. Slå av begge breaker på innsiden og utsiden enhet på et delt system.

•Locate tjenesten panel på condensor enhet utenfor. Dette er vanligvis på siden av enheten. Det kan være en elektrisk advarsel klistremerke på utsiden å identifisere den. Fjern dekselet med en skrutrekker.

•Locate kontakten, som er en liten, elektriske panel montert inn tilgang. Du skal kunne se koblingen platene på indre av kampen, og det vil være en rekke forskjellige fargede ledninger koblet til den.

•Kontroller et notat som fargede ledningen er koblet til hvilken terminal på kontaktor. Bruk en penn og papir til å lage notater eller ta et bilde med et digitalkamera.

•Bruk en skrutrekker til å løsne terminalene. Trekke av ledninger med et par nål nebbtangen hvis nødvendig. Løsne de større skruer eller bolter som holder kontaktor på plass på AC-enhet. Trekk kontaktor ut av condensor. .

•Sett den nye kontaktor til AC-enhet og sikre det på plass med festeskruene eller bolter. Erstatte ledningene på riktige terminalene etter notater eller bilder.

•Bytt tilgangspanelet deretter Gjenopprett strømtilførselen til AC-enhet. Skru termostaten ned slik at AC-enhet starter å se arbeidet ditt.