Hvordan erstatte en garasje døren våren kabel

October 27

Garasjeporter benytter ulike typer kilder. Kilder at resten rett over garasjeporten er torsjon kilder, og du bør ikke prøve å fjerne eller erstatte dem. Det er en farlig jobb beste håndtert av en profesjonell. Hvis du prøver å erstatte kabelen som går gjennom en garasjeport våren, må du først lindre spenningen av våren. Gjør dette med ekstrem forsiktighet.

Instruksjoner

Finne minst én person som kan hjelpe deg løft og hold døren åpen. Bruk vise håndtak å holde døren på plass og holde deg trygg. For å sikre, plassere tak under bunnen valsen som døren lysbilder på.

•Fjern hva er igjen av våren, hvis den er ødelagt. Se på alle skiver og finne ut om de må erstatte. Sjekk lagrene og området rundt hvor kablene touch. Ta din gamle våren til din lokale jernvarehandel og finne riktig erstatning. Nå lette din gamle kablene og kjøpe nye av samme merke.

•Sett nye kabelen der den gamle kabelen var. Plasser nye våren tilbake der gamle våren var, hvis du erstatter det, og sikre at våren er strukket ikke mer enn en tomme når det er helt åpen. Hvis våren strekker seg lenger, kan du flytte døren halvparten åpne og foreta justeringer våren og klemmer som holder våren på plass.

•Fjern tang og sørg for at ingen står under døren eller nær. Sjekk fjærer og skiver som døren stenger. og sikre at kilder ikke vil komme løs og i skiver ikke berører hverandre. Justere der det trengs på dette tidspunktet. Hvis kildene har for mye spenning og døren vil ikke lukke, sette døren tilbake i åpen posisjon og strekke kildene til en ekstra tomme.

•Kontroller å sikre døren verk.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å fjerne eller erstatte torsjon kilder. Kall en profesjonell erstatte dem.