Hvordan erstatte en gammel gulvet ovn

January 1

Hvis du har en pre-1980 gassvarmer gulvet i huset, er det lurt å bytte den ut med en moderne og mer effektivt og sikkert enhet. Nye varmeovner har systemer som vil slå hvis velter. De har trykknapp tenning, kan henge på veggen - mer gulvplass, og noen modeller har Termostater. Har noen oppvarmet før 1980 sjekket for sikkerhet, og når du er i tvil, erstatte den.

Instruksjoner

Slå av gassen ventilen koblet til linjen som går inn din varmeapparatet. Når ventilen er parallell til datakanalen gass er, når det er på en 90-graders vinkel til røret, er det av. Hvis din gassledningen ikke har en sving, bør du få en rørlegger til å installere en på hver gas eller propan stikkontakt som går inn i huset.

•Fjern fleksible slangen fra gass-linje. Bruk en halvmåneformet fastnøkkel til å løsne koplingen. Husk, akkurat å stramme og venstre for å løsne. Når røret er fjernet, kan du fjerne hele enheten. Koble slangen og ta det til jernvarehandelen slik finner du riktig erstatning.

•Kontroller bestemte at komfyren du kjøpe passer typen gass har du kommer inn i huset. Propan og naturgass er to gassene benyttet for oppvarming. Kontroller at slangen tilkoblinger og slangen er for høyre gassen også. Hvis du får feil tilkoblinger, må en gasslekkasje som kan være dødelig eller starte en brann.

•Hvis du har kjøpt en vegg Varmeapparat, følg produsentens instruksjoner og henge den på veggen. Når fornøyd, fjerne den og gå til neste trinn.

•Wrap rørleggers tape rundt tilkoblingen fra din fleksibel gass slangen til varmeapparatet. Vikle båndet i mot klokka dekker trådene på koblingen. Når du setter den mannlige enden i kvinnelige kontakten, vil rørleggers tape gi et gass-bevis segl. Skru med din halvmåneformet fastnøkkel til LUN.

•Sett rørleggers tape på mannlige kontakten på gass fleksible slangen og skru den til gass linje tilkoblingen ved gassen stenge. Må ikke bøyes gassledningen. Stram til LUN.

•Hvis du har en vegg enhet, henge din varmeapparatet. Hvis ikke, Plasser din gulvet ovnen der du ønsker.

•Vri gassen på ved å flytte din utkobling ventilen være i tråd med gassen røret. Lukter bensin eller propan. Hvis du lukter det, slå av gassen umiddelbart ventilen. Hvis ikke, bruk din sprayflaske for å tåke området hvor slangen kopler til gass-linje og hvor slangen kopler til varmeapparatet. Hvis du se bobler, slå av gassen umiddelbart.

•Hvis du lukter gass eller se bobler, koble gassen flex slangen og fjerne den rørleggers tape. Bryt kobling tråder med avløp tape. Når fornøyd, koble enheten og sjekk igjen for lekkasjer. Hvis du opplever problemer, kan du ringe en rørlegger. Hvis du har ingen lekkasjer, følg produsentens instruksjoner for belysning din ovn for å sjekke at det fungerer.

Sette inn en røyk og CO2 detektor i alle rom med gas eller propan ovner. Likeledes, holde minst ett ABC brannslukningsapparat i ditt hjem.

Tips og advarsler

  • Kjøpe en varmtvannsberedere system som har en automatisk tenning (knapp eller slå ekstern). Få en stor nok for ditt space, men ikke store. De fleste av disse ovner er ventless, og må overvåkes for C02 utslipp.
  • Vegg er sikrere fordi de ikke kan bli slått og brennbare elementer kan ikke blåse under dem eller plasseres på dem.
  • Legg ikke store ovner i bad.
  • Hvis du ikke føler deg komfortabel trekke opp gas eller propan utstyr, kontakte firmaet gass/propan eller leie en rørlegger.
  • Hvis du ikke kan få koblinger til å forsegle, kan du ringe en rørlegger.