Hvordan erstatte en gammel dusj tappekran

November 21

Hvordan erstatte en gammel dusj tappekran

Nye våtromsinnredning er ikke husholdningenes investeringer å scrimp på. Når du erstatter en gammel dusj tappekran Kjøp messing dusj tappekran kamper. De er tilgjengelige i en rekke utførelser og stiler som passer alle bad innredning. Mens messing fixtures er litt dyrere, er økt holdbarhet vel verdt investeringen.

Instruksjoner

Slå av vannet enten på de viktigste avslåing for huset eller avstengning bad. Avløp vann fra vannrør ved å åpne kranen. Finn det avløp plass. Det er ofte funnet i et skap eller et rom. Klippe bort gips bak avløp for å få tilgang hvis det er ingen tilgangspanel. Bruke en stud finder til å finne veggen studs og gjøre gips kutte ned midten av stenderne på hver side av avløp. Fjern gips og sett det til side.

•Fjern kranen håndtak fra i dusjen med en skrutrekker. Avskåret gamle tappekran kampen med rør cutter eller baufil fra utenfor dusjen gjennom det på plass. Gjøre kutt så nær kampen som mulig. Ta den gamle festeanordningen til butikken når du kjøper nye lampen å sørge for at det er riktig størrelse. De fleste bad avløp rørene er 1/2 tommers, men de kan være større.

•Fjern burr som danner i vannrøret når det er kuttet med verktøyet reaming på røret kutteren. Skyv verktøyet reaming til det kutte slutten av røret og spinn rundt en full sving. Rengjør utsiden av røret slutten emery klut før det er skinnende. Rengjør innsiden av røret slutten med passende pensel. Emery kluten kan også brukes til å rengjøre innsiden av røret, men sørg for bare fingrene ikke berør den rengjorte overflaten. Bruk flux pensel bruke flux renset røret slutten, både innenfor og utenfor røret.

•Skru tappekran kampen stammer med kassetten i den og fjerne den fra kampen før lodding kampen til vannrøret. Kassetten kan bli skadet av varmen fra propan fakkel. Sette brannslukningsapparat og bøtte med vann i nærheten og slå alltid av propan fakkel før innfatning den ned. Loddetinn nye lampen til vannrøret bruke propan fakkel og blyfri lodding. Bruk ikke overdreven loddetråd. En 1/2-tommers lengde av loddetråd er alt som trengs for en 1/2-inch vannpipe.

•Tørk ned rørene og tappekran kampen med en våt rag å fjerne noen lodding drypper. Plasser tom bøtte under den nye innslag og skru på vannet å sikre at det er ingen lekkasjer og alle av loddetråd avfall er renset ut. Skruen stammen tilbake på lampen. Installere nye håndtak eller håndtak og dusjhode i henhold til instruksjonene i pakken av produsenten.

•Bytt gips eller opprette tilgangspanel for bekvemmelighet for den neste tid VVS arbeidet er nødvendig. Holde instruksjoner og ekstra deler for den nye innslag i en plastpose i badet eller en skuff for fremtidig bruk.