Hvordan erstatte en gamle dørhåndtak

September 9

Hvordan erstatte en gamle dørhåndtak

Velge riktig dørhåndtak erstatte en gamle dørhåndtak er nesten like viktig som selve installasjonen av et nytt håndtak. Dør maskinvare kommer i en rekke stiler. Du må velge en stil som ligner gamle dørhåndtak slik ikke endrer utseendet på døren. Enda viktigere, må du velge stilen for funksjonen av døren. Har for eksempel utvendig dør maskinvare låsemekanismen, mens innendørs maskinvare ikke, med mindre det er for bruk i et soverom og bad. Mens de fleste lås er en standard størrelse, krever eldre dører spesielt størrelse dør maskinvare for utskifting.

Instruksjoner

•Skru døren håndterer fra baksiden av døren. Fjerne de og doorknobs.

•Ta oppmerksom på måten døde klinke ser på dørens kanten. Løsne låsen platen og skyv gamle døde låsen utenfor døren.

•La den nye døde låsen på plass. Sikre du har låsen plassert på samme gamle låsen ble. Skru den på plass.

•Hold nye døren håndterer beliggenhet foran og bak døren. Linje opp skruer og sikre dem med skrutrekkeren.

•Fjern gamle striker platen fra doorjamb ved å skru ut skruene. Hold den nye striker platen i posisjon. Om nødvendig kan du bruke et verktøy kniv kutte ut mer tre fra doorjamb å gjøre plass for spissen plate. Sikre striker platen i posisjon med skruer.

Tips og advarsler

  • Kjøpe dør maskinvare for høyre eller venstre hånd dører. Hvis dørhåndtak er til høyre som du åpner døra mot deg, det er en høyre dør og trenger et høyre dørhåndtak. Et dørhåndtak til venstre som du åpner døren mot deg er en venstre.