Hvordan erstatte en enkelt ruten

October 30

Hickory røyken og latter fylle luft. Du savor gleden av familien samlet og den tradisjonelle runde softball i bakgården der du vokste opp. "En av disse dagene du alle skal bryte et vindu," sier moren hver kamp; før du kan berolige, bryter hennes glass. Fetter Margie traff et fly gjennom ruten kjøkkenet døren. Ingen bekymringer, en enkelt ruten er enkelt og billig å erstatte.

Instruksjoner

•Measure ruten og orden erstatning glasskår. Hvis pause er mindre, plukke opp nye glass før brutt vinduet.

•Kontroller en "X" fra hjørne til hjørne med maskeringstape å hindre glasset faller ut uventet; fjerne rammen og sett det til side. Fjern av maskeringstape og jiggle glasskår og tilbake for å frigjøre den.

•Bruk en sparkel å skrape den gamle glass sammensatt av vinduskarmen og glass poeng, små metall festene som holder glasset på plass.

•Paint utsatt tre med en liberal strøk av linolje. Tørt treverk vil absorbere oljer i glass sammensatte og True stabiliteten i ruten din erstatning.

•Kontroller din ruten har vær stramt forsegle. Påfør et lag med glass sammensatte til ytre omkretsen av rammen og trykk det på plass med en sparkel eller bruk en tynn perle av silikon caulk for å værbestandig utskifting.

•Installer erstatning glasset. Trykk det inn i rammen til det setter fast mot sengen av caulk og Vinduer sammensatte. Sikre vindusruten med Vinduer poeng. Sett et glass poeng mot glasset omtrent to inches fra et hjørne med poenget mot rammen og trykk det inn i rammen med en sparkel. Gjenta for å plassere Vinduer poeng hver 8 inches.

•Rull et scoop av glass sammensatte hender til å danne en smidig tau ca 3/8 inches i diameter. Trykk sammensatt mot omkretsen av erstatning i vindusruten; jevne det ut og fjerne overflødig med en sparkel. Installer sash, rengjøre og du er ferdig.