Hvordan erstatte en elektrisk strømbryter

June 23

Fra tid til annen vil kretsbrytere gå dårlig; de vil ikke bo i "o" n-stilling og tur kontinuerlig. Å vite hvordan å erstatte elektrisk kretsbrytere kan spare deg penger, fordi du ikke trenger å ansette en elektrisk professional for å erstatte den for deg. Så lenge du vet merke og modell av elektriske breaker panelet, bør du har ingen problemer erstatte breaker.

Instruksjoner

Slå av strøm til breaker panel ved å slå av de viktigste breaker øverst i panelet.

•Fjern ytre dekselet fra breaker panel tilgang til breakers og ledninger. Hvis elektriske panelet er flush montert, kobler dekselet til veggen med skruene i hvert hjørne. Fjern skruene for å ta av dekselet. Fjerne en utenpåliggende utvendig panel ved å løfte døren og fjerne skruen nederst i panelet.

Frakobles svarte ledningen fra baksiden eller breaker du erstatter. Løsne skruen på baksiden av bryteren og trekk ledningen fra skruen.

•Trekk breaker fra panelet ved å gripe det i hånden og trekke fra forsiden av breaker, løfte den ut og vekk. Hvis bryteren føles tettsittende, må du kanskje vrikke det litt fra side til side mens du løfter opp og ut.

•Installer erstatning elektriske effektbryter i panelet. Erstatning breaker festes i panelet over midten buss bar. Skyv svarte ledningen er fjernet fra gamle breaker under skruen på baksiden av på ny brottsjø og skru.

•Bytt breaker panel ytre dekselet og slår den viktigste breaker igjen

Tips og advarsler

  • Breakers er ikke utskiftbare og produsenten bestemte. Du må erstatte din breaker med laget av produsenten av breaker panel og spesifikke på breaker-panelet.
  • Ikke erstatte din strømbryter med riktig størrelse større enn den fjernes. Dermed kan føre en elektrisk brann.
  • For å unngå elektriske støt, sørg alltid elektrisitet er av området du arbeider.