Hvordan erstatte en elektrisk Panel i et hus

April 15

Hvordan erstatte en elektrisk Panel i et hus

Erstatte en elektrisk panel i et hus er utfordrende for mange huseiere, men med noen operativ kunnskap, noen sikkerhetstips og riktig verktøy, denne oppgaven kan utføres. Sikkerhet er svært viktig. Strøm kommer i huset via tjenesteleverandøren, en verktøyet transformator, utvendig bolig måleren og i panelet. Utøve ekstrem forsiktighet før strøm kobles til bolig. Selv om assistanse ikke er nødvendig, er det sterkt anbefalt.

Instruksjoner

•Consult din lokale kode-politimyndigheter for variasjoner fra National Electric Code og endringer i standard som kan anvendes på ditt hjem. Oppdatere bakken feil krets interrupters (GFCI) og bue-feil interrupters. Be om snu-tid i å gjenopprette makt.

•Plan alle oppgave krav. Har en bærbar elektrisk generator på hånden for verktøyet og belysning behov. Vurdere sesongen før panelet utveksling. Kontrollere overdreven temperaturer som kan ha en negativ effekt på levekår og mat forringende. Fjerne hindringer og potensielle farer tur. som lang stang elementer.

•Tillat elektrisk tjenesteleverandøren å slå av strømmen til bolig på transformatoren. Sikre ingen elektrisk strøm kommer inn i huset. Fjern luken og bruke en magnetventil eller digital spenning tester. Touch testerens metall utstikkerne å viktigste kabelsko fôring panelet - og sikre makt er frakoblet.

•Skru personlige krets ledninger fra festeskruen hver strømbryter. Merke den ytre jakken av hver krets wire å sikre riktig reconnection av hver krets i rekkefølge. Organisere panelet ledninger i bunter som vil skli gjennom åpningene av panelet bolig. Skru viktigste mater ledningene fra hex-head kabelsko og utvendig bakken ledningen. Når de elektriske komponentene fjernes fra eksisterende panelet, demontere mekanisk vedleggene i panelet fra veggen. Kaste den gamle panelet.

•Determine bank-out plasseringen på det nye panelet sette krets ledninger. Start bærbar generator og bruk en drill med en ½-tommers eller â¾-tommen hull så for å bore hull inn i panelet. Filen ned røffe kanter og setter inn en tilsvarende tråders. Par lignende krets ledninger i samme hullet; ikke hver strømkrets trenger altså en egen hull. Angi panelet på plass størrelse spesifikasjoner, innramming justeringene og sikre til veggen. Snurp viktigste feed ledninger under Senkskrue hex-head kabelsko - og koble krets ledninger til tilsvarende effektbrytere på en profesjonell og rimelig måte.

•Kontroller mekanisk funksjon av hver individuelle breaker, inkludert koble skru, for tilgjengelighet. Angi alle breakers i "off" posisjon. Installere nye servicepanelet cover, og etiketten alle kretser på panelet døren er inne papir ark kjent som panelet tidsplanen.

•Contact lokale tjenesteleverandøren å gjenopprette makt. Når makt returneres, forberede aktivere viktigste breaker. Har en assistent i nærheten, gå til en side av panelet og kaste bryteren viktigste breaker. Fortsett med samme sikkerhet teknikk i å gjenopprette makt til hver krets. Sjekk hver krets for funksjonalitet. Kontakt lokalt tillater avdeling for en sikkerhet inspeksjon, om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Bruk en trim flat-skrutrekker for å sikre krets ledninger under skruen.
  • Stram krets ledninger tett; unngå over innstramming.
  • Sjekk jording utendørs åpningen. Pakke med segl hvis nødvendig.
  • Utøve ekstrem forsiktighet mens strøm finnes.
  • Vær forsiktig når gjenopprette makt til panelet.
  • Slå av hvitevarer og elektronikk før du gjenoppretter strøm krets.