Hvordan erstatte en elektrisk Baseboard med varm luft

November 2

Hvordan erstatte en elektrisk Baseboard med varm luft

Noen huseiere installere varmluft ovner for å erstatte kostbare elektrisk baseboard varmesystemer. Tvungen luft systemer krever en rørledninger system. En tvungen luft ovn trekker luften inn enheten der den varmes. En blåser presser luften gjennom kanaler og i eget rom. Vanligvis opererer tvungen luft systemer propan eller naturgass. Det viktig å finne den riktige størrelsen for ovnen å ha et system som fungerer effektivt.

Instruksjoner

Er en beregning utføres av en tekniker eller oppvarming Valve eller ingeniør å sikre riktig størrelse utstyret for hjemmet. En skisse av tvungen luft systemet, inkludert rørledningene. Snakke med lokalt bygge-kode inspektør å finne ut de lokale kravene. Få arbeidstillatelse før du starter installasjonen.

•Plasser ovnen på en plassering, for eksempel vaskerom eller kjeller. Bestemme siden av finans koble avkastningen luften røret. Avkastningen luften trekker luft inn i systemet og forhold det distribuerer den til rommene. Installere ovnen på 4-tommers høy betongblokker. Bruk isolasjon gummiknotter for å minimere støy under operasjoner. Kontroller at ovnen er litt skrå mot kondensat avløpet.

Sette inn en ta av krage, som kobler trunk linje til plenum eller bruke et rektangulært rør til å opprette en utvidet plenum som kjører lengden av huset. Forgrening fra utvidet plenum, med runde rør, hver plass. De runde rør strekker til registre tilknyttet i gulv vegger eller tak, som leverer varme til utpekte områder. Kjør ledningskanalene mellom gulv bjelkene, veggen studs og bjelker. Sikre kanalen med bånd hver 10 fot eller i henhold til koden.

•Koble ventilen rør til skorsteinen. Sikre PVC-rør i innløpet på toppen av ovnen. Rengjør rørene og innredning med en ren klut. Bruk primer og PVC lim rør kantene. Kontroller ventil rør skråningen tilbake til ovnen. Sjekk lokale bygningen koden for den riktige banen. Mange byggeforskrifter krever 1/4-tommers per 4 fot med rør kjøre.

•Følg lokale koder for installasjon av gass rør. Plass en gass utkobling ventil nær apparatet som instruert av lokale koder. Installer en drypp etappe i rørledningen før det går inn i ovnen. Installere en tee på røret. En kort lengde på røret i bunnen av tee og fest en cap. Sikre gass-linje øverst i tee. Koble til ovnen fra midten av tee. Bruke gass lekkasje detektor løsning på leddene etter gasslekkasjer.

•Kontroller til strømnettet til ovnen. Følg produsentens instruksjoner for installasjon og programmering termostaten. Teste nye ovnen.