Hvordan erstatte en elektrisk Ballast

September 17

Hvordan erstatte en elektrisk Ballast

Erstatte en elektrisk ballast reparere ofte elektriske inventar som et lysstoffrør. Disse typer lys blir ofte brukt i kjøkken og rundt kontoret. Elektrisk lyskilde fungerer som en spenning og gjeldende regulator. De er nødvendige når en elektrisk tenke ikke har nok, eller alle, motstand å regulere den elektrisk strømmen. Uten ballast, vil gjeldende øke til den når et uakseptabelt nivå. Erstatte en defekt ballast er billigere enn å erstatte hele halvtiden.

Instruksjoner

•Vri på kampen som må repareres. Riktig overbelastningsbryteren bør være merket på et klistremerke i effektbryter boksen døren. Vend breaker fra på av. Lampen bør ha deaktivert. Hvis lampen ikke har slått av så du må bla andre effektbrytere til av-stillingen, en etter en, til du finner riktig.

•Gain tilgang til ballast batterirommet. Fjerne fluorescent lyspærer og tilgang til dekselet. Dekselplaten tilgang er ofte holdt på plass med en skrue. Når skruen er fjernet, skyv den andre siden av skriverdekselet av eieren.

•Fjern wire nøtter. Trekke ledning nøtter ned slik at de ikke berører noe eller hverandre. Nøye rett wire nøtter. Ikke berør de bare ledningene.

•Double-sjekk å bekrefte at strøm til ballast av. Bruk et analogt voltmeter for dette. Plass en leder mot nakne kobbertråd (jording) eller en jordet casing. Plass andre ledelsen mot den utsatte delen av en isolert wire. Sjekk voltmeter. Gjør dette for hver isolert ledning.

•Fjern ballast. Merk hver ledning for fremtidig referanse. Maskeringstape fungerer godt for dette. Et klistremerke på ballast angir hvilken farge wire er varmt, som er nøytral og hvilken side er belastningen. Noen ganger varme og nøytral ledningene er ganske enkelt kalt "linje" og er utskiftbare.

•Untwist alle sett med ledninger. I noen tilfeller holdes bakken ledningen på plass av en skrue. Fjern skruene eller vedlegg klipp som holder ballast i kabinettet med en skrutrekker.

•Installer nye lyskilde til kampen. Bruk skruer eller vedlegg klipp du fjernet tidligere for å sikre det på plass.

•Koble ledningene på riktig plass. Hvis nye ballast har en grønn bakken ledningen kommer fra det, vri to bakken ledningene sammen med en ledning mutter, vil ellers bakken ledningen være knyttet til bolig med en skrue. Bruk klistremerket på nye ballast å identifisere hvilke ledninger er varme, nøytral og laster. Samsvarer med disse ledninger til de som er merket med maskeringstape. Bruk wire nøtter for å låse riktig ledningene sammen.

•REINSTALL skriverdekselet og fluorescent lyspærer.

Tips og advarsler

  • Deaktivere strøm til ballast for overlastbryteren boksen, ikke en vegg bryter. Hvis bryteren ble kablet feil så nøytral beinet kan være siden byttet. Hvis dette er vil tilfelle elektrisitet være tilstede på ballast Når strømbryteren er på.