Hvordan erstatte en dusj omkasteren patron

November 9

Noen dusj kraner har en tredje håndtere som sitter mellom varmt og kaldt vann håndtak å kontrollere omkasteren ventilen. Omkasteren endrer vannstrømmen, dirigere det fra Badekarets tut til dusjhodet. Hvis kranen har en tonerkassettenheten for den AVLEDERVENTIL, må du erstatte hele samlingen når omkasteren begynner lekker. Ta den gamle patronen å finne en erstatning, siden den nye patronen må samsvare med gamle perfekt.

Instruksjoner

•Lukk huset er viktigste vann ventil, stenger strømmen av vann til den dusjbatteri. Slå på dusjbatteri å sikre flyten av vann har stoppet og la noen leftover vannet ut av rørene.

•Pry ut små hetten midt omkasterens håndtak med en lommekniv. Ta ut skruen i midten av håndtaket, og trekk i håndtaket av samlingen tappekran. Hvis referansen er fast, klemme en håndtak avtrekker til baksiden av håndtaket og vri metal innlegget med urviseren til håndtaket kommer gratis.

•Trekk metall eller pinner som holder omkasterens kassetten på plass, med et par nål nebbtangen. Bruk en fastnøkkel eller patron avtrekker for å vri kassetten mot klokken for å fjerne den fra vannrøret.

•Spread rørleggers fett på gummipakninger og tråder av blekkpatronen og tråden det inn i røret til den sitter godt på plass. Sett inn noen klipp eller pinner som holdt kassetten på plass og skyv omkasterens håndtaket på kranen.

•Stram skruen i midten av omkasterens håndtaket. Åpne den viktigste vann ventilen og slå dusjbatteri etter lekker rundt omkasteren.