Hvordan erstatte en dusj døren sel

April 25

Dusj døren sel er en enkel, men nødvendig strukturer som holder vann i dusjen og hindre hva kan være kostbare vannskader til omkringliggende byggematerialer. Gummi seal materialet kan bli sprakk og mindre smidig og derfor mindre effektive som tetning over tid. Limet på døren sel kan mislykkes også noen ganger ødeleggende forseglingen på samme tid. Den gode nyheten er at erstatte forseglingen er en enkel DIY-prosjekt som kan oppnås i minutter.

Instruksjoner

•Ta skadet segl eller hva igjen av det, og limet, ved å trekke sakte og forsiktig på segl. Eventuelt kan du bruke en plast sparkel for å presse sel og lim å være forsiktig med å klø dusjen døren.

•Tørk lim resten av med en ren klut dyppet i isopropyl alkohol eller med en selvklebende løsemiddel, som Goo Gone eller løft av, hvis alkohol ikke fungerer på egen hånd. Vaske området for nye segl med mildt såpevann og varmt vann. Tørr grundig før du fortsetter.

•Dry passer den nye seal langs kanten døren og trim kuttet forstørrelse passer etter behov.

•Peel den selvklebende bakside av preglued segl og trykk på døren overflaten, starter i den ene enden og jevne ned seglet til den motsatte enden. For sel uten Lim bakside, kjøre en perle av silikon tetninger langs døren og trykk segl i silikon med press fra den ene enden til den andre.

•Rengjør opp eventuelle overskytende silikon som oser ut bak segl med en ren og fuktig fille. Tillate silikon tørke og kur for minst 36 timer før bruker dusjen og utsette det til vann.