Hvordan erstatte en digitalt termostat

January 8

Nøkkelen til å erstatte en digitalt termostat er å bruke samme merke og modell, hvis mulig. Det vil være en mye enklere å installere fordi du bare bytte ut kontroll hodet som er koblet til sub-base. Sub-base holder ledningene og fast til veggen. Oppgradere en termostat fra en enkel ikke-programmerbare type til en sofistikert flerdags, kan flere på og av typen gi betydelig energisparing hvis du holder deg til regelmessig kjølvannet/arbeid/helg.

Instruksjoner

•Fjern gamle termostat hodet. Forstå kroppen av enheten og trekk den fra veggen. Det bør bare kommer rett fra veggen, utsette sub-base.

•Bytt sub-base hvis ny kontroll leder ikke passer på sub basen. Det er usannsynlig å passe, for eksempel hvis den eksisterende sub-base fra en annen produsent til nye kontroll hodet. Etiketten eksisterende ledninger med terminalen er koblet til på den eksisterende sub-base, med tape. Det burde være enkelt - røde ledningen vil være knyttet til en terminal kalt "R" for rød; den grønne ledningen knyttet til terminalen kalt "G" og så videre. Markere dem i tilfelle det er et avvik. Knytter den nye sub-base til veggen med skruer og en skrutrekker og erstatte ledningene inne terminalblokken.

•Skyv en ny digitalt termostat inn i nye eller eksisterende sub basen, kø pinnene på kontroll hodet etter hullene på sub-base. Kontroll hodet bør bare knipse inn pluggen på sub basen. Pluggen eller klipp på sub-base vil holde den sikre.

•Utføre noen programmering som på/av timene eller ønsket temperatur.

Tips og advarsler

  • Skyver den overskytende ledningen inn i hullet og plugge hullet med glassfiber isolasjon å unngå temperatur lesing problemer forårsaket av et utkast.
  • Ikke Tillat ledningene til falle tilbake til veggen når de ikke er tilknyttet sub-base. Du kan tape dem til veggen.