Hvordan erstatte en dårlig del av stål dreneringsrør med PVC

October 29

Hvordan erstatte en dårlig del av stål dreneringsrør med PVC

Lekkende rør er ikke gøy å håndtere og kan forårsake omfattende skader hvis ikke fanget og reparerte raskt. Stålrør er ofte skyldige av korrosjon eller rust før endelig en lekkasje danner i rør veggene. En av de bedre måtene å reparere en stålrør er å fjerne den dårlige delen og erstatte den med PVC-rør og kort å gjøre tilkoblingen. PVC, men mer fleksibelt enn stål, vil gi en mer varig avløp alternativ over tid.

Instruksjoner

•Locate den dårlige delen av stål dreneringsrør, og bruker pipe skiftenøkkel, løsne begge ender av røret på nærmeste beslag som sikrer den delen av røret. Kast røret.

•Tørk fille hver ende av eksisterende rør med en klut for å fjerne alle rusk og fuktighet. Løse tråder i hver ende av rør med rør tråden tape, fra slutten av røret og jobbe deg opp i røret til alle trådene dekkes jevnt.

•Thread en rørkobling på i hver ende av tapet tråder av røret. Skru dem ned med wrench. Koplingene kan du koble PVC kortene til stål rør.

•Dry passer PVC kortene skru dem i endene av koplingene, men fullt trekk ikke dem ned. Mål fra center ryggen av en adapter til center ryggen av andre kortet, til å hente lengden for PVC-rør for å fylle gapet. Ta ut adaptere fra stål koplingene.

•Skjære PVC pipe målenheten fra trinn 4. Bruke en kniv, skrape bort alle plast rusk og spon fra slutten av røret der det var kuttet slik at det er rent og glatt.

•Wrap tråder av hver mannlige enden av PVC-adaptere med røret tråden tape. Tråd eller skru dem tilbake til hver av to stål koplingene. Skru dem ned forsiktig med wrench.

•Apply PVC sement ene enden av PVC-rør og innsiden av slip slutten av ett av kortene som PVC. Sett enden av røret inn kortet, og at limet å sette for et par minutter. Gjenta dette trinnet for å knytte den gjenværende enden av PVC-rør inn i gjenværende PVC-adapteren. Du må kanskje litt bøye eller bøye PVC-rør i sentrum for å gi plass til slutten av røret inn kortet.