Hvordan erstatte en Broan Fan Motor

December 15

Vanligste feil på taket ventilatorer er med viftemotoren. Erstatte viftemotoren er mye raskere og enklere enn å erstatte hele ventilator viften med en ny, og du kan gjøre jobben ganske enkelt med noen vanlige verktøy. Merk: Trinnene nedenfor gjelder bare for Broan ventilasjon fans uten lys eller varmeovner. For å erstatte viften krever motoren i fan/lys og vifte og lys/varmeanlegg kombinasjoner flere trinn ikke dekket her.

Instruksjoner

Slå av strøm viften krets på boksen breaker.

•Lavere grillen akkurat langt nok til å nå kildene som fester grillen til motor plate. Klem grille kildene på hver side sammen og fjerne grillen.

•Kontroller at ingen elektrisk strøm finnes ved å slå på penn-type spenning detektoren og røre det til ledninger fører til viftemotoren. Ikke Fortsett hvis spenning.

•Trekk viftemotoren fra mottaket i viften.

•Finn enkelt kategorien motor platen ligger mottaket. Trykk på motor platen i kategorien motor plate mens skyve på siden av huset. Alternativt en rett skrutrekker inn i sporet på huset ved siden av motor plate kategorien og vri skrutrekkeren. Støtte motor platen for å forhindre at den faller når utgitt.

•Fjern mutteren eller nøtter viftemotoren vedlegges motor platen, tenger eller en liten åpne slutten fastnøkkel.

•Sett nye viftemotoren til motor plate med mutter eller nøtter fjernet i trinn 6. Hvis nye viftemotoren kom med ny blåser hjul installert, er motor platen klar til å installeres. Hvis nye viftemotoren kom uten en blåser hjul installert, nøye fjerne blåser hjulet fra gamle viftemotoren og installere det på den nye motoren. Forsiktig vakuum alt støv fra blåser hjulet og fan bolig å forlenge levetiden og ytelsen av den nye motoren.

•REINSTALL motor platen med vedlagte motor og blåser hjulet. Koble den nye motoren og koble grillen.