Hvordan erstatte en badekar frontplaten

September 4

Du har besluttet å revolusjonere utseendet på badet, og badekar er først på listen din. Kanskje ønsker du å erstatte frontplaten på badekar overflyt. Frontplaten er runde dekselet med avløp spaken som vender opp for å plugge renne når du fyller et bad. Det er enkelt å erstatte denne frontplaten med en annen stil. Det er faktisk en av de enkleste gjør det selv ferdighetene å mestre siden det krever bare løsne noen skruer og bytte en frontplaten for en annen. Når du har gjort det en gang, har du en ferdighet for livet. Her er hvordan å komme i gang med det nye badekar utseendet.

Instruksjoner

•Skru to skruene som holder tur-lever frontplaten til overflyten. Bruk et riktig montering skrutrekker å unngå stripping skruene.

•Når du har skruene fjernet, løft frontplaten og montering fra overflyt. Dra hele forsamlingen ut bare noen få inches, det er ikke nødvendig å trekke hele mekanismen ut fra hullet.

•TIP frontplaten frem til du kan se baksiden tydelig. Du bør kunne se en cotter pin holde forsamlingen på frontplaten.

•Fjern cotter pin fra sammenhengen armen. Skyv frontplaten av.

•Ta frontplaten til maskinvaren butikken og kjøpe en tilsvarende modell. Installere frontplaten ved å følge de samme trinnene bakover.