Hvordan erstatte en AC enhet

August 9

Erstatte din gamle, ødelagte klimaanlegg (AC) eller oppgradere til en mer effektiv modell, kan gjøres i et par timer. AC enheter installeres vanligvis i vegger og kalles vegg. AC enheter er laget til kule bestemte rom i huset og ikke hele huset som en sentral klimaanlegg. Installasjon og fjerning varierer avhengig av veggen i.

Instruksjoner

•Ta området rundt AC-enhet. Hvis veggen utenfor blokken, murstein, eller murverk, bruk hammer og meisel for å meisel rundt utsiden av AC-enhet. Hvis veggen utenfor tre eller tre panel, fjerne tetningslister rundt utsiden med et verktøy kniv.

•Skyv AC enheten ut av veggen. Ha en assistenten på utsiden av huset til å holde det som du skyve den ut fra innsiden. Hvis det blir fast forsiktig Trykk den med hammeren.

•Skyv i nye AC enhet fra innsiden. Har en assistent på utsiden å holde enheten det på plass.

•Level AC enhet. Sette nivået på boksen AC enhet fra utsiden. Mellomlaget med tre mellomlegg før du setter den til produsentens angitte skråningen. Du finner skråningen i AC manualen.

•Repair og sel yttervegg. Bruk caulking for å forsegle utsiden Hvis huset er laget av tre, hvis dens mur og den har en liten separasjon av opp til 1/8 tommer bruk caulking bare. For murverk som har større separasjon bruke sement og spatula for å forsegle kanten. Etter sement tørker gjelde en liten perle av tetningslister rundt kanten til værbestandig det.