Hvordan erstatte en 6 Wire termostat

January 31

Hvordan erstatte en 6 Wire termostat

Seks-wire Termostater er vanligvis sett med oppvarming systemer som har to stadier av varme og en scene av aircondition. To etapper av varme betyr at når termostaten først krever varme, ovnen vil slå med lav innstilling først. Hvis temperaturen ikke er fornøyd etter et visst antall minutter ovnen vil rampen opp til en høyere produksjon av varme og vil kjøre på denne høyere innstillingen til temperaturen er fornøyd. Med noen verktøy er det ganske enkelt å erstatte en seks-wire termostat.

Instruksjoner

Slå av strømmen til ovnen og klimaanlegget av slå riktig breakers av i strømbryter panelet.

•Fjern gamle termostaten fra veggen ved å dra det forsiktig av veggen plate. Koble hver termostat ledning og Merk den med hva terminal den koblet til.

•Fjern gamle veggen plate fra veggen og montere nye termostat veggen plate med drywall ankere og skruene.

•Kople hver termostat wire til nye termostaten. Kontroller at de er koblet til samme lettered terminal som de er koblet til på gamle termostaten.

•Vri makt tilbake til ovnen og klimaanlegg. Angi termostaten til ønsket innstilling.

Tips og advarsler

  • Vanligvis røde ledningen er koblet til "R" terminalen, den hvite ledningen er koblet til "W" terminalen, den grønne ledningen er koblet til "G" terminalen, gule ledningen er koblet til "Y" terminalen, svarte ledningen er koblet til "C" terminalen og den brune tråden kobles til "W2" terminalen på seks-wire termostat oppsett.
  • Kontroller at strømmen er på ovnen og klimaanlegget stasjonsikonet ledninger på termostaten. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til en kortslutning i ovn kontroll styret.