Hvordan erstatte en 4 Wire termostat

August 2

Hvordan erstatte en 4 Wire termostat

Hvis hjemmet inneholder en fire wire termostat, betyr det du har en oppvarming og klimatisering. Et varmesystem benytter to ledninger, ovn viften benytter en wire og klimaanlegg systemet benytter en wire for totalt fire ledninger. Erstatte en fire wire termostat er litt mer utfordrende enn å erstatte en to wire termostat, men du bør likevel kunne fullføre oppgaven hvis du har anstendig oppussing ferdigheter. Hvis du vil erstatte en fire wire termostat, må noen håndverktøy som finnes på din lokale oppussing butikken.

Instruksjoner

Frakobles all makt til HVAC-enheten. Den enkleste måten å gjøre dette er å slå av bryteren i strømbryter panelet.

•Fjern gamle termostaten fra veggen ved å trekke forsiktig på den. Koble termostat ledningene fra den og Merk ledningene etter hvilken terminal de gikk til. Typisk fire wire Termostater bruke rød, hvit, grønn og gul ledninger som går til "R", "W", "G" og "Y" terminalene henholdsvis.

•Skru gamle termostat veggen plate fra veggen og kast. Montere nye termostat veggen plate til veggen med drywall ankere og skruer. Kontroller at det er nivå.

•Look på ledningene til om det er ca 1/4 tommers av nakne kobber utsatt i endene. Du må klippe dem tilbake eller fjerne mer for å oppnå dette.

•Koble hver termostat wire til terminalen. Se etikettene som du opprettet i trinn to. Trykk termostat på veggen plate forsiktig til det "klikker" på plass.

•Gå til strømbryter panelet og slå kraften til HVAC enheten igjen. Juster termostats innstillingen til temperaturen du ønsker.

Tips og advarsler

  • -Avhengig av hvordan nye termostaten er formet, må du retusjere malingen på veggen rundt den nye termostaten, spesielt hvis det ikke dekker det samme området gamle termostaten gjorde.
  • -Når du deaktiverer overbelastningsbryteren til HVAC enhet, er det også lurt å slå bryteren av til kondensatoren klimaanlegg også.