Hvordan erstatte en 20 år gammel dusj tappekran

June 15

Hvordan erstatte en 20 år gammel dusj tappekran

Tjue år er et dusjbatteri å vare lenge. Heldigvis er mest dusj tappekran deler utskiftbare, så enten ditt dusjbatteri er fem år, 10 år eller mer enn 20 år, kan du enkelt finne den rette delen oppdatere den. Erstatte en gammel dusjbatteri innebærer å ta fra hverandre på håndtaket slik at du får til hjertet av kranen---ventilen stammen. Når stammen er fjernet, kan du erstatte den 20 år gamle dusjbatteri med helt nye deler.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til dusjbatteri du skal erstatte. Siden dette er en 20 år gammel tappekran, være det sannsynligvis ikke en separat stengeventilen for kranen, så du må slå av vanntilførselen til hele huset. Gå til forgård og ser etter boksen verktøyet på bakkenivå, sannsynligvis ligger nær fortauskanten. Åpne verktøyet for. Du bør se verktøyet meter, og bare bak, vann utkobling ventilen. Bruk en fastnøkkel eller et par tenger for å rotere denne knappen i motsatt retning er satt til å slå av vannet.

•Gå til dusjen. Åpne knotten og kranen skal du erstatte. La vannet inne løpe ut. Bruk den flat skrutrekkeren til å snuse dusj tappekran skruen håndtak dekselet. Disse håndtakene er vanligvis skjult av "T" eller "C" etikettene på håndtakene. Bruk en stjernetrekker til å fjerne kranen håndtaket skruen. Trekk kranen rett utenfor håndtaket.

•Fjern dekorative flensen rundt dusj ventilen, hvis den finnes. Dette vanligvis skruer enten ut, eller noen ganger det holdes på plass av en liten skrue på undersiden. Noen ganger er det en kombinasjon av to.

•Fjern Sekskantet pakking mutteren ligger foran ventilen stammen. Dreier mutteren mot klokken med wrench fjerne.

•Bruk skiftenøkkelen fjerne ventilen stammen. Det er siste sekskantede mutteren ligger like bak pakking mutteren, vanligvis flush med veggen.

•Wrap trådene på den nye kranen gå med rørleggers tape. Stammen inn dusj valve socket. Skru med wrench.

•Plasser noen dråper av silikon fett på dusj stammen. Skli pakking mutteren over stammen og skru på plass med wrench.

•Bytt 20-årige dekorative flensen med den nye. Skru på plass.

•Slip et nytt håndtak over ventilen stammen. Sett inn håndtaket skruen og stram. Erstatte ventil skrukork.

Slå vannet tilbake på ved å slå ventilen til den opprinnelige plasseringen. Kjøre kranen og se etter lekkasjer. Stram noen nøtter om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Ta 20-årige tappekran stammen og andre deler til nærmeste maskinvare eller avløp butikken for å være sikker på at du får riktig størrelse når erstatte dem.