Hvordan erstatte dusj håndterer

October 7

Hvordan erstatte dusj håndterer

Erstatte dusj tappekran håndtak for å reparere eller oppdatere utseendet på badet tar bare minutter. Avhengig av stilen av håndtakene som brukes, kan du erstatte dem med bare en skrutrekker eller en Allen fastnøkkel. Før fjerne eller erstatte håndtakene, se for å se hvordan de er knyttet til ventilen stilkene. Dusj tappekran håndtak er vanligvis installert Drei håndtakene til endene ventil stammer eller med en hex skruene på siden av ventilen stilkene. Selv om universell erstatning håndtak er funksjonelle og arbeide med nesten alle dusj, kan du være mer fornøyd med de laget av kranens produsent.

Instruksjoner

Erstatter håndtak festet med en sentral skrue

•Fjern dekorative hetten fra gamle kranen håndtaket, hvis en er på plass, å lirke den av med smør kniv. Bruk en skrutrekker til å skru håndtaket fra ventilen stammen og trekk å fjerne håndtaket.

•Plasser et nytt håndtak på ventilen stammen. Avhengig av stilen av erstatning håndtaket må det være orientert i en bestemt posisjon å gjøre det lettvint å slå vannet på og av. Trykk ned på håndtaket for å sikre at det sitter riktig på ventilen stammen. Hvis en dekorative hetten dekker sentrale skruen har erstatning håndtaket forsiktig lirke den av. Være forsiktig for å unngå riper i slutten på et nytt håndtak.

•Skru håndtere utskifting til ventilen stammen ved å plassere gjengede skaft på skruen, gitt i håndtaket kit i sentrale skruehullet i håndtaket. Stram ved å dreie skruen med en skrutrekker. Sett dekorative hetten, hvis gitt i kit på håndtaket og fest eller skru den på plass.

Erstatter håndtak festet med Hex skruer

•Locate hex skruen som fester kranen håndtaket på siden av ventilen stammen. Sett inn en Allen fastnøkkel i midten av hex skruen og vri mot klokken for å løsne. Dra i spaken av ventilen stammen.

•Sett en Allen fastnøkkel i hex skruen på erstatning håndtaket. Snu mot klokken for å løsne skruen. Ikke Fjern hex skruen. Plass et nytt håndtak på ventilen stammen. Avhengig av stilen av erstatning håndtaket må det være orientert i en bestemt posisjon å gjøre det lettvint å slå vannet på og av. Trykk ned på håndtaket for å sikre at det sitter riktig på ventilen stammen.

•Sett imbusnøkkel inn hex skruen. Drei med klokken å stramme.

Tips og advarsler

  • Dekke Badekar avløp for å hindre at skruene går i vasken, bør du slippe dem.
  • Håndtere utskifting er en del av en større jobb som inkluderer fjerne ventil stilkene, må vannforsyningen til badet være slått av før du starter dette prosjektet.