Hvordan erstatte dusj Arm i et badekar

April 8

Hvordan erstatte dusj Arm i et badekar

Dusjhodet på badet kobler til vannledninger i veggen via en fot lang lengde gjengede rør kalt en dusj arm. De fleste armer er laget av forkrommet stål, og de har vanligvis en sving i midten slik at dusjhodet vil peke nedover. Hvis du vil erstatte ditt fordi den har bli korrodert eller du vil bytte til en annen type dusjhode, bør du kunne gjøre jobben med noen verktøy og ca fem minutter.

Instruksjoner

•Skru dusjhodet fra den gamle dusj arm. Hvis du ikke gjøre det for hånd, holde dusj arm med en slip-lock tang, passer en skiftenøkkel rundt mutteren knyttet til dusjhodet og slår hodet med skiftenøkkelen.

•Grip dusjen arm med slip-lock Tanga og vri det mot klokken for å løsne den fra kontakten bak veggen. Hvis det er fast, kan du løse tråder ved å sprøyte med smøremiddel. Skyv metall flensen fra veggen og ned dusj arm, og spray smøremiddel i gapet mellom veggen og dusj arm. Gi det fem minutter for å arbeide og prøv å slå den igjen.

•Wrap avløp tapen klokken rundt en av gjengede en ny dusj arm. De fleste våpen er symmetrisk bøyd, så det ingen spiller rolle hvilken ende du kobler til vannforsyning. Hvis du installerer nedbør-type dusj, men Legg målebåndet rundt trådene på siden av svingen.

•Skyv enden du pakket med tape i hullet i veggen og låse det i gjengede kvinnelige kortet på slutten av dusjen supply linjen bak veggen. Dreie med urviseren skru den og stram for hånd før du ikke slå den lenger. Sett inn en skrutrekker i utenfor slutten bruke den som lever for å stramme gjennom minst to mer komplett rotasjoner. Det skal være vendt nedover når du er ferdig.

•Spread en perle av klart silikon caulk rundt hullet der du satte inn dusj arm. Skyv en ny metall flens opp langs armen og låse det i caulk.

•Wrap avløp tape rundt trådene på slutten vender ut og skruen på en ny dusjhode. Pakk en fille rundt dusj arm å beskytte finish, grep det med slip-lock tang for å holde armen stødig og stram dusjhodet med en skiftenøkkel.

Tips og advarsler

  • Hvis den gamle arm forbindelsen pauser når du prøver å slå den, kan du skru den av wedging en meisel inni den, gripende slutten av meisel med Tanga og slå meisel.
  • Hvis dusj arm er vanskelig å slå og vender, la det som det er. Du kan strammes den og bånd trådene hvis du prøver å rotere gjennom komplett igjen.