Hvordan erstatte dørklokker

June 23

Dørklokker er lav-voltage hjem enheter, og de fleste huseiere kan finne ut hvordan å erstatte dørklokker på egen hånd, uten profesjonell assistanse eller behovet for en elektriker. Hvis du vil erstatte en ringeklokke som allerede er installert, ledningene er på plass og alt du trenger å gjøre er fjerne doorbell og klokkespill enhet og erstatte dem. Med bare noen få verktøy og kit leveres med nye dørklokken din, vil du kunne bytte i under en time.

Instruksjoner

Slå av strømbryteren som leverer strøm til doorbell og klokkespill enheten før du erstatter en ringeklokke. Hvis din klokkespill befinner seg i en annen del av huset enn foran døren, er det mulig at du må slå av flere brenninger. Test på døra før du begynner å arbeide for å sikre at strømmen er av.

•Skru på døra bytte plate fra veggen, og trekke på bryteren plate og skruer ut fra veggen. Når du erstatter dørklokker, få en erstatning som passer den samme plassen der opprinnelige ble installert, slik at du kan montere den nye enheten i gamle hullene.

•Trekk ledningene, taping dem på veggen eller avisutklipp en plast klipp for dem å holde dem fra å gli tilbake i veggen.

•Koble ledningene til skruen terminalene på på erstatning døra. Når du installerer en ringeklokke, spiller det ingen rolle hvilke ledning er koblet til hvilken skruen terminal på knappen faktiske døra.

•Fjern båndet eller klipp fra ledninger og skru kontaktene på nye døra til skruen.

•Finn klokkespill enheten inne i huset og fjerne den. Husk å teste enheten eller andre elektriske enheter på samme krets, før skru for å sikre at det er ingen elektrisk strøm som flyter gjennom innretningen. Skru monteringsskruene.

•Trekk enheten ut og etiketten hver ledning med et stykke av maskering tape før du kobler den, skrive navnet på skruen terminalen er festet til tape. Når du installerer en ringeklokke, trenger å sørge for at ledningene er koplet til samme skruen terminalene på nye ringeklokken som de var på gamle ringeklokken.

•Trekk ledningene, igjen taping dem eller klipping dem for å unngå å miste dem i veggen. Tre ledningene gjennom klokkespill boksen ny koble ledningene til skruen terminalene som de er merket.

•Sett enheten klokkespill veggen med monteringsskruer.

•Restore makt til døren og chime enhet. Test din nye døren for å sikre at alt fungerer problemfritt.

Tips og advarsler

  • Når du erstatter dørklokker, kan du også unngå behovet for å rewire en ny enhet av trådløse. Du skru trådløst doorbells og chimes inn i veggen som kablet enheter, men de er batteridrevet og bruke en radiosender, så du trenger ikke å håndtere alle telegrammer.