Hvordan erstatte Cedar stolpe & Foundation

December 8

Cedar gjerdestolper ser attraktive og tåler opptil 20 år med regn, snø og sun hvis ordentlig lukket. Men den uunngåelige dagen vil komme da gjerdestolpen begynner å synke, råte eller delt. En sterk cedar gjerdestolpen har et sement fundament, kalt en oppstart, rundt bunnen. Hvis du vil bruke samme innlegg hullet, må fjerne både cedar innlegget og støvelen.

Instruksjoner

•Fjern negler eller skruene som fester cedar gjerde innlegg til gjerdet panelene. Hvis innlegget er sikret med spiker, bruk en kråke for å trekke hver spiker ut. Hvis innlegget er sikret med skruer, tilbake ut hver skrue med en drill og Phillips kjøring litt. Svinge sidepanelene som langt fra innlegg som kan gi deg selv rom til å fungere.

•Fjern alt støv og torv over sement boot, rundt innlegget, med en spade. Vrikke cedar innlegget frem og tilbake i en sirkelbevegelse å se hvis du kan frigjøre boot fra bakken. Hvis det wiggles løs, spør en venn for å løfte innlegget og starte ut av bakken. Hvis innlegget synes fast, grave langs støvelen avsløre en eller to sider, vrikke innlegget igjen og frigjøre den fra bakken.

•Measure hullet er dybde og fjerne all nødvendig smuss å gjøre det 36 inches dyp. Tamp ned i hullet base med en hånd-sabotasje. Hell 6 inches av grus i hullet og nivå det.

•Fyll en pose med sement i en trillebår. Legge vann til sement og bland det med en spade til du oppnå en glatt konsistens. Midtstiller nye cedar innlegg i hullet og hell sement du blandet inn i hullet før det er om lag 2 inches fra bakkenivå.

•Hold et nivå mot cedar gjerdet poster og Juster det så det er lodd i hullet. Bruk skrap two-by-fours for å spenne innlegget over natten mens sement tørker.

•Still klammeparentesene til side og swing gjerde panelene mot nye cedar gjerdet innlegg. Spiker eller skru panelene på innlegget å holde dem på plass.