Hvordan erstatte Cedar runde fasader

June 24

Hvordan erstatte Cedar runde fasader

Cedar fanget fasader er en tradisjonell bygningsmateriale som beskytter den underliggende strukturen av huset av elementer. Over tid, kan sedertre ytterkledning styrene bli skadet av eksponering for ultrafiolett (UV) stråler og vann. En dårlig sprakk eller vindskjev cedar ytterkledning styret kan fjernes og erstattes med et nytt styre. Skadet styret er pried opp med en snuse bar og deretter neglene er trukket eller kutt. Det gamle styret er trukket ut av huset og nytt styre er passer på plass og festes med spiker.

Instruksjoner

•Bruk Lirk bar å løfte den skadede fasader og utsette spikeren sjakter.

•Trekk negler med en slater ripper eller kutt sjakter med din banalisere så blad så. En slater ripper er en hekta verktøy som kan skyves under ytterkledning å trekke negler og en banalisere så blad så er et enkelt, toothed blad festet til et håndtak; bladet kan skyves under ytterkledning klippe bort neglene.

•Når neglene er trukket eller kuttet, skyv cedar ytterkledning styret malplassert.

•Passer et nytt stykke av sedertre fasader inn i gapet igjen av fjerningen av det gamle stykket. Skyv den nye delen på plass, konsekvent på linje med andre fora.

•Fasten styret i stedet bruke korrosjonsbestandig negler. Ikke kjøre over negler når festing fasader. Styret bør festes sikkert, men ikke tett til veggen. Cedar fanget ytterkledning vil utvide og kontrakt, så vil du gi den et lite pusterom. Følg eksisterende spikeren mønsteret for å få et ensrettet utseende.