Hvordan erstatte bolle i toalettet

October 9

De fleste toaletter har en voks sel ved foten av toalettet der avfall kommer ut til kloakk. Denne seal kalles ofte en bolle. Det er flere årsaker til dette smultring må erstattes. Må erstattes når du merker en lekkasje i bunnen av toalettet ditt, eller når du fjerner at toalettet remodeling. Skifte bolle er en jobb som kan gjøres med enkle husholdning verktøy og en ny bolle kit som kan kjøpes på noen hjem store.

Instruksjoner

Fjerne toalettet

Slå av vannet på tilkoblingen i bunnen av toalettet. Sett et håndkle under denne tilkoblingen. Skylle toalettet for å fjerne det meste av vannet. Bruk et toalett stempelet for å fjerne resten av vannet i bollen. Skru vannforsyningen til toalettet fra vann tilkobling.

•Skru nøtter fra to skruer på bunnen av toalettet. Nøtter vil vanligvis være dekket av plasthetter som må fjernes før du fjerner nøtter. Hvis nøtter er korrodert, spray med gjennomtrengende olje og la sitte i flere minutter før fjerning.

•Ta toppen av tanken og bruke cup og håndkle for å fjerne noe vann i bunnen av tanken. Løft toalettet av to bolter og sett til side. Skyv bolter fra sporene i flens.

Endre voksen Ring

•Bruk sparkel og et tørkepapir for å fjerne resterende voks fra forrige bolle nederst på foten. Det vil også være voks i flens som trenger gulvet. Bruk sparkel og håndkle for å fjerne voks fra flensen.

•Plasser nye bolle direkte over midten av flensen med plast trakt grossist. Skyv en ny bolt på hver av de to plassene sidene av flensen.

•Løft opp opp på toalettet og plassere den over voksen ring ved å skyve to hullene base over bolter fra flensen. Komprimere nye bolle ved å trykke ned til toalettet hviler på badet gulvet.

•Sett skru nøtter på bolt så lik trykket er brukt til hver. Ulike trykk føre til bunnen av toalettet å sprekk. Dekk nøtter med plast caps.

•Sett-koble vannlinjen. Slå på vannet og skylle toalettet. Kontroller for lekkasje på alle tilkoblinger. Stram tilkobling hvis det ikke er lekkasjer.