Hvordan erstatte boksen elektrisk taket lys

October 2

Der er forskjellige grunner Hvorfor du trenger å erstatte en elektrisk boksen taket lys. Elektrisk boksen i taket kan være ødelagt og kan ikke ha et tak lys knyttet til den. Boksen kan være løs og du har ikke muligheten til å stramme boksen for å holde det til den opprinnelige plasseringen. Det kan bare være en eldre boks som ikke tillater vekten av taket lys. Du kan fjerne og erstatte din gamle elektriske boksen i taket uten å krype inn i loftet.

Instruksjoner

Slå av strøm som leverer strøm til boksen tak elektriske ved å slå av bryteren på Main elektriske panel.

•Test kontrollere at strømmen er av. Bruk to spiss elektrisk tester og inne elektrisk originalemballasjen, ta en spiss til svarte ledningen og den andre spissen til den hvite ledningen kontrollere at strømmen er avbrutt. Referert til din testerens bruksanvisningen på hvordan å bekrefte frakobling av makt.

•Fjern originalemballasjen elektrisk taket. Hvis boksen er koblet til et tak bjelke med en skrue, bare skru ut skruen og dra boksen ut gjennom hullet i taket. Boksen, som skal knyttes til en hengeren bar som er koblet til to taket bjelkene, skru taket for Lås ligger i sentrum av elektriske boksen fjerne boksen og bruke et par tinn snips, skjære gjennom hengeren bar. Hvis boksen er naglet til bjelke, bruke en hammer og kraftig skrutrekker til å bryte boksen fjerne brikkene. Pass under elektrisk boksen fjerning at du ikke skader noen av elektriske ledninger.

Sette inn en "gamle arbeid" tak koblingsboks. Bruk malen som ble levert med din nye taket koblingsboks kontrollere at hullet i taket er riktig størrelse. Om nødvendig, spore rundt malen og bruke et nøkkelhull så for å klippe taket hull til riktig størrelse. Trekk det elektriske ledningsnett gjennom fortrenging ligger på baksiden av boksen "gamle jobb" og skyv boksen på hullet kuttet i taket. En "gamle jobb" boksen har klemmer eller vinger festet til boksen av skruer som når slått vil holde boksen i taket. Bruk en skrutrekker og gjør skruene clamping boksen i taket.

Tips og advarsler

  • Alltid bruke vernebriller når arbeider overhead.
  • Alltid teste for å kontrollere elektrisitet er deaktivert i området som du arbeider i å unngå elektrisk støt.