Hvordan erstatte Bed ramme hjul med Ben

April 10

Erstatte seng hjul med Ben forebygger sengen seg på uventede tidspunkt. De fleste seng rammer kommer med begge hjul og Ben glir. Noen etappe glir kalles stigerør fordi de løfte senga ramme et par ekstra inches av gulvet. Skifte seng ramme hjul med Ben er en rask prosess når du fjerner hjulene fra rammen. Ben glir er tilgjengelig på oppussing butikker, madrass butikker og noen varehus.

Instruksjoner

•Ta madrassen og box springs av senga ramme. Stå spiralfjærer og madrass på sine sider mot en vegg. Det er lurt å plassere madrassen mot veggen først og stå for våren foran den, fordi spiralfjærer må gå tilbake på senga ramme først.

•Løft opp senga ramme seks inches off gulvet i nærheten av hjulene og se etter en pin på halsen av caster stammen. Oppslag våren innover med tommelen og dra hjulet fra sengen.

•Trykk på toppen av rattet med en hammer mens du holder senga ramme av gulvet, hvis det er ingen PIN-kode. Denne typen hjulet passer inn i en plast ermet i seng ramme beinet. Når hjulet stammen løsner av seng ramme, trekke den med hånden.

•Slip seng beinet gli over rammen beinet. I motsetning til hjulet stammen, ramme beinet setter inn i glid. Forsiktig lavere rammen på gulvet. Gjenta prosessen for alle hjulene på senga ramme.

•Skyv ned på senga ramme over hver etappe til skikkelig på plass alle beinet glir, når alle av dem er på plass. Plasser boksen vår og madrass tilbake på senga ramme.