Hvordan erstatte Baseboards

April 25

Baseboards kan ta mye skade over tid. Erstatte dem er en av de mindre hjemme reparasjon prosjektene som vil kjapt Gran opp et rom. Hvis du har en gratis helg, trekke av at gamle trim og sette opp noe snazzy.

Instruksjoner

•Fjern de gamle baseboards. En sparkel, lirke bar eller claw hammer vil hjelpe deg forsiktig lirke veden trim løs fra veggen, uten å skade veggen. Når nysgjerrige mot veggen, pad veggen med papp, teppe utklipp eller tynn tre.

•Measure baseboards du fjernet for å vite hvor mye molding du trenger å kjøpe. Alltid kjøpe ca 15 prosent mer tre enn du tror du vil tillate for skjæring feil og andre oops.

•BEGIN i et hjørne av rommet og ta første målingen. Motstå fristelsen til å kutte dine nye baseboards bruker gamle som maler – alltid gå til kilden og måle selve veggen. Flytte rundt i rommet, merking ned alle målinger og merke hvordan hjørnene kommer sammen. Dette vil avgjøre hva vinkler du klippe på endene av baseboards.

•Bruk en miter så for å kutte de nye baseboards. Spisst sager kan justeres for å gjøre nesten alle vinkler, men for dette prosjektet, vil du sannsynligvis hovedsakelig bruke den til å kutte 45 graders vinkler. Test klipp din vinkler på skrap Trestykkene trim forsikre vinkler matche opp på riktig måte. Det er lett å bli forvirret når du tenker på vinkler, så ta din tid og praksis å unngå rote faktiske molding. Husk at innsiden hjørnene vil møte på den ferdige siden av tre på kort ansiktet til spisst; utenfor møtes hjørner på den ferdige siden på lange ansiktet til gjæring. Når du er i tvil, se på de gamle baseboards.

•Passer molding i posisjon uten negler først være sikker på at alt er kuttet riktig. Gjør eventuelle nødvendige justeringer, og deretter teste fit igjen, fortsatt uten negler. Når du er fornøyd med passer, ta baseboards ned og bruke en finish dem om tre ikke er allerede fullført.

•Sett baseboards til veggen. Igjen, starter på et hjørne og jobbe deg rundt i rommet. Bruk en nagle pistol, eller pre bore hullene og en hammer og spiker. Husk å synke hodene av negler under overflaten av tre med en nagle sette, og deretter gå tilbake og putty hullene. Fylle alle hull eller imperfektum ledd med caulk, om ønskelig.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller når spisst sager og spiker pistoler.