Hvordan erstatte balsamicoeddik hvit eddik

July 7

Hvordan erstatte balsamicoeddik hvit eddik

Eddik er den frisk darling av kulinariske verden, legge litt zip marinader, salat dressinger, sauser og noen desserter. Laget med en bakterier kalt Acetobacter aceti, utvannet viner, frukt, er korn og selv ale gjæret før de er eddik. Hvit eddik er arbeidet hesten i eddik verden, pickles, salat dressinger og rengjøring programmer. Balsamico eddik er en mørk, komplekse og litt søt eddik brukes for salatdressinger, kjøtt og krypskyting frukt. Det kan erstatte hvit eddik i kulinariske programmer, men ikke i rengjøring.

Instruksjoner

•Les over oppskriften du bruker for å se om balsamicoeddik ville være en god erstatning. For eksempel hvis du gjør pickles, vil balsamico eddik ikke være Sure nok. Men hvis du gjør opp salater, det vil formidle forskjellige smaker men vil ikke skade oppskriften på alle.

•Taste balsamico eddik blandet med noen av urter eller krydder som oppskriften krever og se hvis smaken av balsamico eddik passer din smak for retten.

•Dilute balsamico eddik litt med vann i henhold til oppskriften, å tone ned sødme av balsamico eddik. Hvis en oppskrift krever en kopp hvit eddik, prøv for eksempel å legge 1/4 kopp vann til 3/4 cup balsamicoeddik.

•Legg en syre å gjøre opp for lavere surheten av balsamico eddik. Balsamico eddik er veldig flavorful, men ikke så surt som hvit eddik. Prøve å gjøre din balsamicoeddik litt surare ved å legge sitronsaft eller en annen eddik som eple cider eddik, ris eddik eller hvit vin eddik.