Hvordan erstatte Baderom Oppvaskkum tappekran håndterer

July 8

En økonomisk måte å oppdatere utseendet på badet er å erstatte tappekran håndtak. Når du erstatter Baderom Oppvaskkum tappekran håndtak, må du kjøpe erstatninger som er av samme type som hva du har på kranen. Roterende håndterer rotere lenger enn lever håndtak. Alle tappekran produsenter bruker en enkelt skrue sikrer behandling til kranen. Erstatning håndtak er tilgjengelig på avløp forsyne butikkene og oppussing centers.

Instruksjoner

Roterende håndtak

Slå av vanntilførselen tappekran under vasken. Det er to flaskeventiler som kobler huset vannforsyning rør til forsyningslinjer tappekran. Slå håndtaket på hver ventil med klokken for å slå av vannforsyningen.

•Finn sømmen på toppen av håndtaket. Det er en cap som skjuler sikre skruen. Lirke lokket av en søm med verktøyet kniv.

•Trekk til skruen i midten av kranen håndtaket med en stjernetrekker. Dra i spaken av kranen.

Sette inn et nytt håndtak på kranen, trykke håndtaket stem eller kassett. Sikre håndtaket med beholde skruen.

•Skyv dekke skrukork over midten av håndtaket til det låses på plass. Slå på vannforsyningen ved ventilene under vasken.

Lever håndtak

Slå av vanntilførselen under bad vasken. Se etter enkelt festeskruen som fester spaken håndtaket til kranen. De fleste lever håndtak har festeskruen under kurven av håndtaket. Noen modeller har en cap på toppen av håndtaket (ligner et roterende håndtak) fjernes til skruen.

•Fjern håndtaket sikre skruen med en stjernetrekker eller Allen skiftenøkkel, avhengig av skruehodet. Dra i spaken av kranen.

•Slip utskifting håndtere over tappekran stammen eller kassetten og fest den til kranen med beholde skruen.

•Gå under vasken og slå på vannforsyning.