Hvordan erstatte Bad kraner

July 19

Om gamle kraner er dryppende eller utdatert, erstatte dem kan være enkelt svaret er du ute etter. Nye kraner kan oppdatere et bad med en liten mengde tid og arbeid. Lær hvordan å erstatte Bad kraner på følgende måte.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til vasken. Bruk stopp ventilene plassert under vasken. Hvis stopp ventilene ikke fungerer, kan du slå av viktigste vannforsyning. Teste kranen om vannet er av.

•Fjern vannet linjer fra baksiden av kranen. Fjerne armen kommer ned fra kranen som er koblet til avløp disables armen.

•Bruk en basin skiftenøkkel fjerne kranen fra vasken. Fjerne nøtter og skiver fra kranen kunne løfte kranen fra vasken.

Sette inn den nye kranen ved å sette det inn i hullet. Noen av kranene kommer med pakninger, og noen må tettes med caulk. Forsegle kranen riktig før stramme nøtter og skiver. Bruk basin skiftenøkkel for å stramme nøtter og skiver.

•Bytt avløpet og vann linjer til den nye kranen. Bruke rørleggere putty avløp flensen før du kobler den. Teste vannet linjene ved rennende vann i noen minutter at det er ingen lekkasjer før stramme dem helt.

Tips og advarsler

  • En basin skiftenøkkel er billig og tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger. En basin skiftenøkkel er den enkleste og raskeste måten å fjerne og installere en tappekran.