Hvordan erstatte asfalt Ridge Caps

June 12

Hvordan erstatte asfalt Ridge Caps

Asfalt ridge caps er helvetesild som dekker de høyeste punktene på taket ditt å beskytte åsen linje fra vann siver inn din helvetesild. Asfalt shingle tak installere fra bunnen til toppen, med hvert kurs overlappende forrige å kaste vann ned og utenfor kanten av taket. Ridge hetten tjener formål, et ekstra lag av asfalt å kaste vann fra toppen av taket. Ridge caps uten taktekking sement på kantene vil til slutt trekker opp i høy vind, løsne og fly av huset. Riktig installert nye ridge caps vil beskytte taket fra vann.

Instruksjoner

•Plasser en stige hus og klatre på taket. Bruk en claw hammer for å trekke neglene av den gamle asfalt ridge cap Helvetesild som forblir på taket. Fjerne alle gamle ridge cap helvetesild.

•Plasser en ny asfalt ridge cap grus på den ene enden av åsen med sentrum på ridge center på det høyeste punktet. Bøy hver side av ryggen lokket over hver side av singel. Nail en 3-tommers taktekking spiker om 5½ inches fra eksponert slutten av hetten på hver side. Plass en spiker ca 1 tomme fra nederkant av luen.

•Løft opp opp venstre og høyre nedre kant av cap singel. Bruke taktekking sement under kanten med en sparkel og trykk kanten ned på taket.

•Plasser en andre ridge cap singel på det første ettall med overlapping mellom 5 tommer. Dette er den samme avstanden som Helvetesild på taket ditt. Spikre det sted som du naglet første. Bruke taktekking sammensatte nederst på overlappende kantene på den første ridge cap singel.

•Gjenta denne prosessen å legge ekstra taket cap Helvetesild fram den motsatte enden av åsen linje.

•Skjære noen overflødig av siste taket cap singel med verktøyet kniv så det er samme lengde som Helvetesild under den. Festes nederst i taket cap singel på Helvetesild under med overbygg sement.

Tips og advarsler

  • Det er best å fjerne alle ridge cap Helvetesild på hjemme hvis noen mangler og erstatte dem alle samtidig.
  • Overbygg sement holder taket cap Helvetesild tett på Helvetesild under hindre at vinden blåse dem.