Hvordan er temperaturen en begrensende faktor for en kaktus?

March 17

Hvordan er temperaturen en begrensende faktor for en kaktus?

Kaktus er ønskelig, lite vedlikehold planter for gartnere. Deres en begrensende faktor er deres manglende evne til å overleve frost eller kalde temperaturer. Gartnere bør faktisk selv plassere innendørs kaktus i områder der de kan motta nok lys og varme for å forebygge helseproblemer. Forstå hvor du kan plante ditt kaktus forhindre dårlig helse eller død.

Utendørs temperaturer

Kaktus fabrikkens evne til å overleve kalde temperaturer, avhengig av ulike. Noen kaktus tåler temperaturer under 32 grader Fahrenheit, mens andre dø ut når temperaturen er under 50 grader Fahrenheit. Gartnere kan merke at tips av deres kaktus planter dø ut under fryser. En måte å finne ut hvor godt anlegget kan overleve kulden temperatur er å finne ut sin opprinnelse. For eksempel oppsto echinocereus arten i det sørlige USA og Mexico. Disse kaktus tåler frost. Kaktus fra Baja California, er imidlertid for ømme å leve gjennom minusgrader.

Beste stedene å anlegg utenfor

En måte å øke mengden varme til ditt kaktus er planting i Sydvendt områder av hagen din. Disse områdene få mest sollys. Vanning er en annen måte å hjelpe en kaktus overleve vintertemperaturer. Kaldt vær og mettet jord er en dødelig kombinasjon for kaktus planter. Være bør vannet ditt kaktus sjelden i vintermånedene slik at det forblir sovende og håndtere kalde temperaturer.

Planting innendørs

Noen gartnere vil hoppe over hodepine knyttet til å finne ut hvor deres kaktus vil overleve og innbringe planter for vinteren. Det er viktig å holde ditt kaktus i et område hvor temperaturene ikke dyppe neden 40 gradene ºF. Holder kaktus anlegget i garasjen vil ikke tilstrekkelig beskytte anlegget eller gi det nok sollys. Videre, ta ditt kaktus tilbake utenfor når du er sikker på at de siste frost av året har gått.

Hvor du skal plassere kaktus

Plasser din potted kaktus i et område der det er ingen temperatursvingninger. Unngå områder ved siden av air condition, brukte dører, ovner eller der det er høy luftfuktighet. Velg en sørvendt vindu for planten din kaktus. Kontroller at vinduet er dekket med en ren gardin å hindre sunburning av kaktus. Når tar ditt kaktus tilbake på våren, plassere anlegget i skyggen. Øke mengden sollys anlegget mottar alle dagene før det er tilbake i full sol.