Hvordan er sandblåsing oppnådd?

December 10

Sandblåsing er en metode for rengjøring eller slipeenhet mur og metall overflater, spesielt komplisert gjort smijern, for eksempel husholdning radiatorer eller dekorativ porter, som ville være tidkrevende å sand for hånd. Sandblåsing brukes ofte til å fjerne gamle lakken utførelser fra mur, treverk og metallarbeider før det har malt, emaljert eller galvanisert.

Funksjonen

En sandblaster skyter sand eller andre slipende partikler i et høytrykks jetfly av komprimert vann eller luft mot en overflate. Slipende handling av partikler strimler raskt bort skitt, smuss og den eksisterende overflate. I tillegg fjerner eksisterende mål, inneholder sandblåsing en effektiv nøkkel å friskt lag med maling for å overholde til overflaten.

Funksjoner

Sandblasters bruker ofte sentrifugalkraften for å fremskynde slipende partikler før leder mot overflaten. Handlingen sentrifugal opprettes ved spinning sand eller slipende partikler i en raskt roterende trommel koblet til sandblåsing enheten. Sandblasters kan bruke en rekke slipende partikler, inkludert emery og pulverisert kvarts.

Programmer

Innenlands bruk for en sandblaster er å rengjøre og forberede vanskelige overflater, som svært profilert mur eller metallarbeider for ominnredning. Sandblasters kan også brukes til å frost glass og mønster det med hjelp av en sjablong. Industrielle bruksområder for sandblasters inkluderer rengjøring støpegods i metallbearbeiding støperier og forbereder bilen paneler i bilindustrien.

Bruk

Kjøpe eller leie en sandblaster fra oppussing butikker eller verktøyet leie sentre. Bruke en sandblaster er lik opererer en høytrykksvasker renere fordi du direkte en høytrykks jet mot overflaten ved å holde enhetens wand. Sikkerhet er imidlertid en viktig faktor fordi den kraftige strømmen av slipende partikler kan skade. Alltid bruk klær, inkludert vernebriller og en støvmaske heavy-duty vernehansker. Les produsentens instruksjoner for drift og sikkerhet nøye før du bruker en sandblaster.