Hvordan er landet forberedt på veksten av kokos palmer?

November 8

Hvordan er landet forberedt på veksten av kokos palmer?

Kokos håndflaten er så verdsatt som en dekorativ treet som for frukt produksjon, gir en tydelig tropiske titt til landskapet. Treet kan vokse 80 til 100 fot høy med en krone av fjær fronds opptil 18 fot lang. Store, ovale frukten er grønn eller gul til den blir brun med en tykk, fibrøs skrelle ved forfall. Selv om kokos palmen foretrekker tropiske forhold, er det ble dyrket i det subtropiske klimaet til Sør Florida.

Grunnleggende krav

Selv om kokos palmer vokser godt langs fjæra på grunn av deres høy-toleranse brakkvann jord og salt sea spray, kan de også være ble dyrket innlandet fra sjøluften. Kokos håndflaten er ikke veldig kresen om jord pH nivå, heller, og kan trives i jord mellom 5.0 8.0. Kokos håndflaten også foretrekker godt drenert jord men tåler midlertidig flom også. Rikelig med sollys, varme temperaturer hele året og minst 30 til 50 inches av nedbør vil produsere friske kokospalmer.

Lavtliggende områder

Kokospalmer tolerere noen midlertidige flom, men langvarig flom eller vannfylte jord utbredt i lavtliggende områder kan svekke trær eller drepe dem. I områder utsatt for lange perioder med våte forhold, er kokos palmer plantet i stort hevet senger bygget flere fot over bakken å holde rotsonen får vannfylte.

Steinete jord

Den steinete kalkholdige jord som finnes i Miami-Dade County i Sør-Florida må deles før kokospalmer kan plantes. Rock pløyer, en pløying teknikk som bruker en scarifying plog knyttet til en stor bulldoser, knuser effektivt kalkstein grunnfjellet. Knust rock deretter blandet med matjord før planting.

Forplantning

Kokos palmer, overføres helt av frø. Fleksible kokos kan falle fra et tre og rulle i havet utenfor kysten av en tropisk øy, flyter for mange miles før vaske opp på land på en annen øy og fortsatt spire. En moden kokos er klar for planting hvis du riste kokos og høre en høy sloshing lyd. Plassere kokos på siden i forberedt seng og begrave den bare halvveis. Temperaturer mellom 90 og 100 grader Fahrenheit er ideelle for spiring.