Hvordan er en navle oransje forskjellig fra andre appelsiner?

February 14

Hvordan er en navle oransje forskjellig fra andre appelsiner?

Navle oransje ble dannet i naturen i 1820 i Brasil som følge av en omdanning. Til slutt den navle oransje reiste til USA, og ble først plantet i Riverside, California. Navle appelsiner er mest tilgjengelig i begynnelsen av vinteren til våren. Det er flere skille faktorer å fortelle forskjellen mellom navle appelsiner og andre oransje varianter.

Blomstre slutten

Navle oransje navnet er avledet fra blomstring ende det motsatte av stammen slutten som ligner menneskelige navlen. Denne funksjonen av navle er det lettest å flekk.

Seedless

Et annet kjennetegn ved navle oransje er at det er seedless. For mange mennesker som liker å spise frukt, er dette en fordel som de ikke har å prøve å plukke ut frøene. For at treet overføres, må utklipp være tatt fra ett tre og plantet på et annet tre, eller podet, for å sikre frukt vekst.

Søt og saftig

De fleste mutasjoner som oppstår til frukt er vanligvis avsluttet fordi de oppretter en mindreverdig produkt. Mutasjon som produserte den navle oransje opprettet en frukt som er søtere og juicier enn andre appelsiner, således gjør den lett å si fra andre arter av orange.

Cara Cara

Cara Cara er en navle oransje og er veldig lett å finne, spesielt når klippes. Cara Cara har typiske elementer fra en navle oransje med en navle blomst end, er seedless og er søt og saftig, men den har også en mørk rosa kjøttet istedenfor det tradisjonelle oransje kjøtt.