Hvordan Epoxy gulv

August 1

Hvordan Epoxy gulv

Hvis du tenker om remodeling et rom som har et betonggulv, kan du i villrede om hva du skal gjøre med det. Betongen er stor fordi det er holdbare, men det kan få farget og sprakk steder, slik at det ser mye eldre enn det egentlig er. En løsning er å epoxy gulvet. Epoxying en etasje er en jobb du kan gjøre selv og vil gjøre et betonggulv ser nye.

Instruksjoner

•Bruk malere tape knytte malere tarp vegger opp til punktet hvor epoxy avsluttes. Feie alle støv og skitt på gulvet, noe som gjør det så rent som mulig. Bruk liten pensel til å rense støv i hjørner.

•Fyll opp vannkanne, og bland etsing løsningen med vannet, følger produsentens instruksjoner og bruke verneutstyr. Spray ned betong med en slangen, og hell litt etsing løsningen i hjørnet lengst din exit. Bruk kosten for å skrubbe gulvet i 10-av 10 fot seksjoner, flytte inndeling av inndeling til du kommer til døren. Spray etsing løsningen bort, og la gulvet tørt i 4 timer.

•Mix epoxy maling og herder sammen. Rør i tre minutter å få en god blanding, og la det sitte i 30 minutter. Du vil bare ha to timer å bruke det før det stivner. Umiddelbart helle den i en paint-skuff.

•Bruk en annen liten børste for å male en disposisjon av epoxy rundt rommet for å gi den en kantlinje. Rulle ut epoxy maling over hele rommet i inndelinger. Kontroller at lakken er selv. Hvis du planlegger å gjøre to strøk, la først belegge tørr helt (vanligvis 24 timer), deretter start andre strøk.

•Apply fargen flak. Stoppe etter hver del, og dryss flak farge mens epoxy er fuktig. Når hele garasjen er malt og farge flak er fast, la hele gulvet tørke i minst 24 timer.

•Fyll Herder i dekkhårene og bland sammen til blandet. Så sett den til side i 30 minutter mens kjemikalier samarbeide. Omtrent et minutt før du planlegger å bruke det, rør det igjen, og legge noen antiskli granulater du bruker. Dekkhårene gjelde epoxy gulv i deler. Denne kåpen vises hvite først, men vil tørke helt. Ett døgn tørke.

Tips og advarsler

  • For å sjekk hvis gulvet er ren, plassere en brikke av duct tape på gulvet, og trekk det opp. Hvis det er støv på tape, rengjør gulvet igjen
  • Kontroller at du forlater tid for epoxy tørke før du legger til en andre strøk eller tetningsmasse. Hvis ikke det vil ikke coat riktig, og du kan bli tvunget til gjøre å det.