Hvordan endre toalettet flens deler

July 29

Hvordan endre toalettet flens deler

Toaletter opprettholde en enkel tilkobling til bakken og avløp. Toalettet bruker to beholde bolter forankret i en toalettet flens som er sikret på bakken gjennom beholde skruer. Delene knyttet til toalettet flens er voksen ring brukes til å opprette en sel, to beholde boltene som holder toalettet ned og tre beholde skruene som holder flensen sikkert på gulvet. Endre ut delene er en enkel sak dyktig med grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

•Vri vannet av toalettet og avløp enheten av rødme det flere ganger. Koble vann fra bunnen av tanken.

•Fjern alle dekorative bokstaver dekker du beholder bolter på lavere sidene av toalettet. Fjerne festemutrene Hold toalettet. Angi nøtter, caps og noen skiver til side.

•Løft opp toalettet gratis du beholder skruer og Plasser enheten på siden. Skrape av eksisterende voks pakningen fra bunnen av toalettet bruker en hånd skraper. Trykk en ny voksen ring på bunnen av toalettet slik at gummitetningen peker nedover og fra toalettet.

•Fjern den loddrette beholde bolter fra flensen. Bolter sitte i rillene på siden av flens og skyve ut. Skru ut de beholde skruene som holder flensen på plass og løft flensen av avløpet.

•Scrape av eksisterende pakning materiale fra avløpet og lavere en ny flens på plass. Juster skruehullene i flensen med eksisterende hullene i gulvet. Sett skruer som er litt større hullene og skruene på plass. Bruk de samme skruene hvis gulvet er sement eller fliser. Beholde boltene inn i sporene av flensen.

•Lavere toalettet på den loddrette beholde bolter. Koble skiver og festemutrene og hånd-stram nøtter. Vrikke toalettet litt å fast sete voksen ring. Nedenfor skal festemutrene trekkes ned med en skiftenøkkel. Fest dekorative caps.