Hvordan endre sel i Pentair bassenget pumper

July 18

Hvordan endre sel i Pentair bassenget pumper

Riktig vannsirkulasjon i et svømmebasseng hemmer alger og bakterievekst, samt hindrer skyet vann ved å hindre stagnasjon i vannet. En Pentair basseng pumpe kobles direkte til PVC rørleggerarbeid bassenget å sirkulere vannet. Pentair bassenget pumpen består av en våt og motor del, hver med mindre komponenter alle avgjørende for riktig drift av pumpen. En liten sel installert på baksiden av Pentair pumpens motorakselen hindrer vannlekkasje i elektriske delen av pumpen.

Instruksjoner

•Koble til Pentair pumpen og koble fra PVC bassenget rørleggerarbeid. Hvis ingen rask kobler eller fagforeninger eksisterer på Pentair pumpen, kan du bruke en PVC baufil gratis pumpen.

•Ta ut boltene installert rundt rundskrivet flens bolig i Pentair pumpen med en skiftenøkkel. Dra avsnittene løsnet av pumpen fra hverandre og sette våt slutten holder sil kurven til side.

•Trekk plast diffuseren av Pentair pumpens motorakselen å avsløre pumpehjulet og forsegle. Klemme ned på akselen delen bak pumpehjulet med tang og hold den fortsatt. Slå pumpehjulet klokken før det unthreads og kommer ut av akslingen, som gir enkelt tilgang til segl.

•Trekk forstk av segl av pumpehjulets hull hvis det kom gratis med pumpehjulet. Skru segl montere platen holder forseglingen på akselen med en skrutrekker og fjern den. Skyv delen segl sitter bak på skaftet av.

•Åpne en ny pumpe seal og Berør ikke hver ansikt side av segl med huden. Kropp oljer skade sel integritet og forårsake lekkasjer. Nøye plass den hvite keramiske delen av segl på akselen og skyv den til baksiden av akselen med hvite ansiktet peker fra delen motor. Skru segl platen tilbake på plass. Angi den gjenstående delen av forseglingen på akselen og flytte det til bak på skaftet slik at den berører den hvite ansiktet delen Keramisk tetning.

•Thread pumpehjulet på akselen. Hold akselen med tenger å fullføre skru pumpehjulet på tett. Sikre pumpehjulet og forsegle passer perfekt sammen på akselen.

•Sett diffuseren på akselen og bolt motoren og våt endene til hverandre med en skiftenøkkel og bolter. Koble Pentair pumpen til bassenget avløp og koble den til en vegg outlet eller makt kilde.

Tips og advarsler

  • Sjekk ut segl Pentair pumpe månedlig å unngå vannpumpe problemer og forlenge levetiden til pumpen.