Hvordan endre PVC ventil

October 2

PVC ventiler brukes på vann og i bassenget og badestamp avløp. PVC slip felles ball ventilene er mest brukte PVC ventilen i boligbygging. Kuleventil er oppkalt etter ballen som valve håndtaket. Dessverre kan du ikke bygge de fleste PVC ball ventiler; de må endres når de begynner å ikke virke. Slip felles PVC ball ventiler er limt på plass, og kan ikke bare fjernes fra røret.

Instruksjoner

•Measure dybden av slip felles utskifting PVC kuleventilen og PVC koplingene. Cut et stykke rør som er 1/2 tommers lenger enn den totale lengden på kuleventil og kopling slip leddene å gjøre en kontakt rør.

•Kontroller røret å avgjøre om du trenger støtte linjen når du får kuttet. Hvis PVC linjen har kleshengere innen fire føttene på begge sider av kuleventil, trenger du ikke å legge noen ekstra støtte. Hvis PVC linjen ikke krever ekstra støtte, kan du hoppe over trinn 3.

Sette inn et midlertidig rør hengeren på begge sider av PVC kuleventilen. Plasser kleshengere innen fire fot kuleventil. Koble ledningen uavgjort løst rundt røret å danne en løkke. Hvis du trenger ekstra lengde henge røret fra gulvet bjelke, gjør en annen sløyfekabel knytte sløyfe loop rundt røret. Kjøre en skrue gjennom wire slips og til vertikal ansiktet til den nærmeste gulvet bjelke.

•Mark to kutt på PVC linjen, en på hver side av PVC kuleventilen. Tillate plass mellom merkene installere kuleventil, koblinger og kontakt rør.

•Skjære røret med PVC-cutter eller baufil kuttet ting. Fjerne burr igjen på begge kutt med filen. Rengjør området på kuttet med emery klut eller sandpapir.

•Rengjør utsiden av kontakten røret og innsiden ledd kuleventil og rørkoblinger med PVC renere.

•Coat skli felles på ballen ventil og skli felles på røret kopling med PVC sement. Kjør lim på utsiden av en side av kontakten røret. Sett røret i PVC-bidétbatteri som du belagt med lim. Legg lim til den andre siden av koblingen røret og skyv røret kobling over PVC-rør.

•Rengjør rør som førte til gamle ventilen med PVC renere. Bruk lim på utsiden av røret. Kjør lim rundt innsiden av koblingen festet til kuleventil med kontakten røret. Skyv limt koplingen på eksisterende røret med ventil håndtaket mot en retning som er lett tilgjengelig.

•Measure fra innsiden sete i bidétbatteri lysbilde felles å det kutte slutten av røret. Cut et stykke PVC-rør til den dimensjonen. Rengjør og lim resten leddene. Fjern overflødig lim. med en fille å fullføre kuleventil endringen ut.

•Fjern skruen fra wire slipset knyttet til gulv bjelkene. Kutte ledningen slipset løkker rundt røret med wire cutters. Slå på ventilen som leverer linjen du nettopp fullført. Kontroller tilkoblingene for lekkasjer.