Hvordan endre pinnene på et Kwikset dørhåndtak

April 25

Når måtte erstatte et ødelagt Kwikset dørhåndtak eller oppgraderer til nyere, mer elegant Kwikset dør maskinvare, kan du endre pinnene på dørhåndtak å arbeide med eksisterende nøklene, snarere enn endre låser på ditt hjem eller Kontroller alle i familien har en ny nøkkel. Det kan ta flere forsøk på å bli dyktigere på å endre pinnene på din dørhåndtak. Å vite hvor å endre pinnene i din Kwikset dørhåndtak lar deg bruke en enkelt tast for hver Lås i ditt hjem.

Instruksjoner

Nøkkel måle

•Determine nøkkel-kutt kombinasjonen av setter inn nye Kwikset nøkkelen inn nøkkelen plast måle på null mark på måleren. Hold tasten i håndtaket, og kontroller at nøkkelen er skjøvet helt inn i måleren.

•La nøkkelen fra høyre til venstre til nøkkelen stopper under et tall og kan ikke flyttes ytterligere. Noter nummeret der nøkkelen stopper. Disse tallene tilsvarer pinnene må du bruke endre pinnene og omnøkling låsen.

•Gjenta prosessen, men bare sette inn nøkkelen til andre hakket kuttet i nøkkelen. Hver Kwikset nøkkel har fem hakk skåret i nøkkelen ved ulike høyder. Første hakket nærmest håndtaket er det første kuttet femte cut er den nærmeste til spissen av nøkkelen.

Endre pinnene

•Fjern nye knotten fra emballasjen. Dra de to sidene av knotten fra hverandre. Avsette siden av knotten uten lås sylinderen.

•Drei runde spindelen midt i knotten til kategorien på spindelen linjer opp med åpningen i bunnen av knott og sitter vinkelrett half-runde røret spindelen sitter i. De runde spindel er det lengste stykket metall stikker fra knotten basen.

•Sett sylinderen fjerne verktøyet spisse enden under kategorien ligger mellom bunnen av spindelen og toppen av stammen. Sylinderen fjerne verktøyet er en 6-tommers, flat stykke metall med et punkt i ene enden og et hakk i den andre. Bunnen av spindelen er området som sitter i half-runde røret. Stammen er der skruene sette når knotten er installert i en dør.

•Apply press til området på knotten under fanen med sylinderen fjerning verktøy. Vipp knotten ned til rundt spindel lysbildene fra knotten, forlater half-runde rør festet til knotten base og en åpning i bunnen der spindelen ble installert.

•La hakk slutten av sylinderen fjerne verktøyet ned half-runde røret og inn i åpningen i bunnen av knotten. Du må sette inn verktøyet i en liten vinkel å lirke våren huset opp litt på undersiden av knotten som holder half-runde røret til knotten.

•Hold lås siden av knotten i den ene hånden med hånden dekker låsen midt i knotten. Skyv sylinderen fjerne verktøyet til knotten. Trykket på sylinder fjerne verktøyet utgivelser to kilder som holder sylinderen i knotten og gjør at den kan gli ut av knott og i hånden.

•Plasser hakk slutten av sylinderen fjerning verktøy mot de to endene av C-klemme kuleholderen på slutten av sylinderen mellom to kildene. Trykk på klemmen for å løsne det fra sylinderen. Bruk den spisse enden av sylinderen fjerne verktøyet for å lirke klemmen fra sylinderen om nødvendig.

•Sett nøkkelen som fulgte med Kwikset dørhåndtak lockset i den viktigste siden av sylinderen. Slå den opprinnelige nøkkel en fjerdedel sving til venstre eller høyre.

•Plasser solid slutten av plug tilhenger over baksiden slutten av sylinderen, motsatte av nøkkelen innsatte. Plugg tilhenger er en hvit, 3-tommen-lang rør med to hakk i ene enden av sylinderen.

•Skyv pluggen fra sylinderen plug tilhenger mens du holder tasten i posisjon med én hånd. Bruk mild, jevn trykk mot pluggen som du sakte skyve pluggen fra knotten. Fortsette å skyve plug tilhenger til ca 1 tomme av verktøyet vises på siden av knott og pluggen utgivelser fra sylinderen.

•Dump opprinnelige PIN-koder fra plug and Fjern originalen lockset nøkkel. Kast gamle pinnene. Velg Ny pinnene Kwikset omnøkling kit som samsvarer med hakkene i den nye nøkkelen du noterte når måle nøkkelen. Hold pinnene i riktig rekkefølge, fra pinnen nærmest Nøkkelreferansen til spissen av nøkkelen. Sikre nye pinnene sitte flush med utsiden av pluggen.

•Sett den nye nøkkelen inn pluggen. Start med pin åpning i plug nærmest nøkkel håndtaket. Plass hver pin plug for.

•Linje pluggen med nye pinnene installert opp med plug tilhenger stikker ut fra sylinderen. Slå nøkkel en fjerdedel slå til venstre eller høyre. Sakte og forsiktig Skyv rekeyed pluggen inn i sylinderen.

•Hold på siden settes inn i sylinderen med tommelen. Slå nøkkelen til der den plasseres med våren dekselet på baksiden av sylinderen mellom to sylinder kildene. Forsiktig fjerne nøkkelen, holde tommelen på pluggen.

•Bytt C-klemmen holderen på slutten av sylinderen. Sett inn nøkkelen og sikre forhold til våren dekselet på toppen av sylinderen.

•Sett sylinderen tilbake i Kwikset døren knott. Trykk på sylinderen til du hører sylinder kildene klikker på plass. Skyv runde spindelen inn knotten til det klikker. Vri nøkkelen frem og tilbake flere ganger for å sikre pinnene er i riktig posisjon og knotten låser og låser.